Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Pro-Collagen
Альтернативна назва Набір Про-Колаген Супер Зірки - PRO-COLLAGEN Super Stars (Pro-Collagen Marine Cream 50ml, Pro-Collagen Oxygenating Night Cream 50ml, Pro-Collagen Marine Oil 15ml, косметичка-поцелуй)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Подарунковий доглядальний набір «Про-колаген» ELEMIS Pro-Collagen Super Stars

Знятий з виробництва
Артикул: 3669
6 440 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Подарунковий доглядовий набір "Про-колаген" — комплекс із трьох засобів для щоденного зволоження та живлення шкіри. Допомагає повернути шкірі, що в'яне, свіжість і сяйність, розрівнює мімічні зморшки та покращує колір обличчя. Також засоби відновлюють природний ліпідний бар'єр епідермісу, захищають від зневоднення й агресивних факторів. У подарунок до набору додається фірмова косметичка для зручнішого зберігання засобів. Набір стане гарним подарунком для ваших близьких, підходить для нормальної, комбінованої та сухої шкіри з першими ознаками старіння.

До набору входять:
1) Крем для обличчя «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Cream 50 мл.
2) Нічний крем «Кисневе насичення» Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream 50 мл.
3) Олія для обличчя «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Oil 15 мл.
4) Фірмова косметичка «Поцілунок» Elemis.

Крем для обличчя «Морські водорості» живить шкіру та покращує її бар'єрні властивості. Захищає від сухості, зневоднення та агресивних факторів. Знімає ознаки втоми та запалення, перешкоджає появі в'ялості та зморшок. Підходить для щоденного використання жінками та чоловіками, рекомендований для в'ялої шкіри сухого та нормального типу.

Активні інгредієнти

— Олії ши та пшениці, токоферол і стеаринова кислота доповнюють природний ліпідний бар'єр шкіри, захищають від зневоднення й агресивних факторів.
— Екстракт гінкго білоба прискорює кровообіг, прибирає набряклість, повертає обличчю здоровий і відпочилий вигляд.
— Токоферол, екстракти водоростей Padina Pavonica і Chlorella Vulgaris відновлюють шкіру та прискорюють її регенерацію. Знімають подразнення, захищають від запалень і перешкоджають утворенню зморшок.

Нічний крем «Кисневе насичення» покращує бар'єрні властивості шкіри, захищає від сухості та зневоднення. Стимулює природний синтез колагену, підтягує шкіру та розгладжує зморшки. Захищає від вільних радикалів і передчасного старіння, повертає шкірі гладкість і еластичність. Підходить для жінок і чоловіків з сухою, нормальною та комбінованою шкірою, рекомендований вже за перших видимих ознак старіння.

Активні інгредієнти

— Токоферол, олії авокадо та кунжуту — джерела антиоксидантів. Захищають шкіру від вільних радикалів і уповільнюють її старіння.
— Екстракти червоних і бурих водоростей — джерела вітамінів, мікроелементів і жирних кислот. Захищають шкіру від запалень і покращують її бар'єрні властивості. Знімають сліди втоми та покращують колір обличчя.
— Гексапептид-9 стимулює синтез нових волокон колагену. Підтягує в'ялу шкіру обличчя та розгладжує мімічні зморшки.

Олія для обличчя «Морські водорості» живить і пом'якшує шкіру. Захищає від сухості, лущення і подразнення, надає гладкість і покращує бар'єрні властивості епідермісу. Прискорює регенерацію пошкоджень, зменшує глибину наявних зморшок і перешкоджає появі нових. Підходить для жінок і чоловіків з нормальною, комбінованою та сухою шкірою з першими ознаками старіння.

Активні інгредієнти

— Екстракти водоростей: келпа, ламінарії та Padina Pavonica покращують захисні властивості епідермісу, заспокоюють і зволожують шкіру. Перешкоджають появі подразнення, сухості та стягнутості, зберігають шкіру здоровою та молодою.
— Олії крамбе і виноградних кісточок живлять і пом'якшують суху шкіру, надають їй гладкість і еластичність. Роблять наявні зморшки менш глибокими і перешкоджають появі нових.
— Олії лаванди та ромашки — заспокійливі компоненти. Знімають свербіж і почервоніння, прискорюють загоєння запалень.

Також у бренду Elemis є Крем для обличчя «Морські водорості» SPF 30, що не тільки відновлює шкіру, але і захищає її від ультрафіолету та передчасного старіння.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру нанесіть один з кремів на вибір: вдень використовуйте Pro-Collagen Marine Cream, ввечері чергуйте крем Oxygenating Night Cream і олію Pro-Collagen Marine Oil. Помасажуйте до повного всотування. Використовуйте набір Pro-Collagen Super Stars два рази на день після вмивання.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×