Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Pro-Collagen
Альтернативна назва Pro-Collagen Stars of the Show Про-Колаген Зірки Шоу
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Антивіковий доглядальний набір ELEMIS Pro-Collagen Stars of the Show

Знятий з виробництва
Артикул: 3670
8 400 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Антивіковий доглядовий набір складається з комплексу засобів для щоденного догляду за шкірою. Його дія спрямована на очищення, зволоження та живлення, боротьбу зі зморшками та вирівнювання тону шкіри. Всі засоби діють у комплексі та доповнюють один одного. Також до набору входить спеціальна серветка для більш глибокого очищення шкіри та косметичка для зручного зберігання. Набір підійде для нормальної, сухої та комбінованої шкіри з першими ознаками старіння.

До набору входять:
1) Бальзам для вмивання Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm 50 г.
2) Крем для обличчя «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Cream 100 мл.
3) Нічний крем для обличчя «Матрикс» Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 30 мл.
4) Супер сироватка «Еліксир для обличчя» Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir 15 мл.
5) Крем-маска для очей проти зморшок Elemis Pro-Collagen Eye Revive Mask 15 мл.
6) Праймер для вирівнювання тону шкіри Elemis Pro-Collagen Insta-Smooth Primer 5 мл.
7) Спеціальна очищувальна серветка Elemis.
8) Компактна косметичка Elemis.

Бальзам для вмивання дбайливо очищує обличчя від забруднень, не порушуює цілісність ліпідного бар'єру шкіри. Не викликає сухості та стягнутості, надає відчуття свіжості та чистоти. Зволожує шкіру, надає їй гладкість і доглянутий вигляд.

Крем для обличчя "Морські водорості" SPF 30 захищає обличчя від ультрафіолету та передчасного старіння. Знімає подразнення, почервоніння і свербіж, робить шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів. Крім того, до складу крему входять антиоксиданти, які борються з вільними радикалами, зберігають шкіру молодою та доглянутою.

Нічний крем для обличчя «Матрикс» зволожує та відновлює шкіру у нічний час доби. Знімає подразнення та сліди втоми, повертає обличчю свіжість і доглянутий вигляд. Також крем покращує захисні властивості шкіри, насичує її вологою та уповільнює старіння.

Супер-сироватка «Еліксир для обличчя» зволожує та відновлює шкіру. Захищає від зневоднення й агресивного довкілля, знімає сліди втоми та запалення. Крім того, сироватка стимулює синтез колагену, розгладжує мімічні зморшки та робить шкіру більш підтягнутою. .

Крем-маска для очей проти зморшок живить і зволожує шкіру. Розгладжує дрібні зморшки навколо очей, бореться з в'ялістю. Прискорює оновлення епідермісу, освітлює та вирівнює тон шкіри. У результаті темні кола та набряки йдуть, зморшки стають менш помітними. Шкіра навколо очей виглядає більш здоровою та доглянутою.

Праймер для вирівнювання тону шкіри зволожує епідерміс і готує обличчя до нанесення макіяжу. Знімає подразнення, прискорює загоєння ушкоджень, вирівнює тон шкіри та покращує її бар'єрні властивості. Підходить для будь-якого віку і типу шкіри.

Рекомендуємо використовувати всі засоби з Антивікового доглядального набору Elemis у комплексі, а не окремо. Так ви побачите результат набагато швидше.

Спосіб застосування

Умийте обличчя бальзамом Pro-Collagen Cleansing Balm за допомогою спеціальної очищувальної серветку з набору. Нанесіть кілька крапель сироватки Pro-Collagen Super Serum Elixir і помасажуйте до повного всотування. На ділянки навколо очей нанесіть крем-маску Pro-Collagen Eye Revive Mask, на решту обличчя нанесіть зволожувальний крем: вдень — Pro-Collagen Marine Cream, ввечері — Pro-Collagen Overnight Matrix. Вдень перед нанесенням макіяжу попередньо використовуйте праймер Pro-Collagen Insta-Smooth Primer. Користуйтеся набором Pro-Collagen Stars of the Show щодня — вранці та ввечері.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×