Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Pro-Collagen
Альтернативна назва Набір Про-Колаген Тріо Мрії - Pro-Collagen Dream Team Trio Gift Set (Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml полноразмерный, Pro-Collagen Marine Oil 15ml полноразмерный, Pro-Collagen Marine Mask 50ml полноразмерный)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Тріо мрії» ELEMIS Pro-Collagen Dream Team Trio

Знятий з виробництва
Артикул: 3671
6 720 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір "Тріо мрії" — комплекс засобів для відновлення сухої та в'ялої шкіри. Засоби з набору борються з в'ялістю та зморшками, знімають сліди втоми і запалень. Повертають обличчю свіжий відпочилий вигляд, зберігають шкіру здоровою та зволоженою. Набір підійде для тьмяної в'ялої шкіри з першими видимими ознаками старіння. Стане гідним подарунком на свято для вас і ваших близьких.

До набору входять:
1) Нічний крем для обличчя «Матрикс» Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50 мл.
2) Олія для обличчя «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Oil 15 мл.
3) Ліфтинг-маска «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Mask 50 мл.

Нічний крем для обличчя «Матрикс» зволожує та відновлює шкіру у нічний час. Знімає подразнення та сліди втоми, повертає обличчю свіжість і доглянутий вигляд. Також крем покращує захисні властивості шкіри, насичує її вологою й уповільнює старіння.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота притягує й утримує вологу всередині шкіри, надає обличчю гладкість і сяйність. Мімічні зморшки стають менш глибокими, запалення проходять швидше та з'являються рідше.
— Інноваційна технологія Drone Peptide Technology створена на основі інкапсульованих пептидів Palmitoyl Tetrapeptide-50 і Heptapeptide-15 Palmitate. Забезпечує швидке надходження вологи та корисних речовин у тканини, зберігає шкіру доглянутою та молодою.
— Токоферол, екстракти Padina Pavonica, планктону та мікроводоростей пом'якшують і живлять шкіру. Доповнюють природний ліпідний бар'єр, захищають від зневоднення й агресивних факторів. Сліди втоми йдуть, обличчя виглядає свіжим і відпочилим.

Олія для обличчя «Морські водорості» живить і пом'якшує шкіру. Захищає від сухості, лущення та подразнення, надає гладкість і покращує бар'єрні властивості епідермісу. Прискорює регенерацію пошкоджень, зменшує глибину наявних зморшок і перешкоджає появі нових.

Активні інгредієнти

— Екстракти водоростей: келпа, ламінарії та Padina Pavonica покращують захисні властивості епідермісу, заспокоюють і зволожують шкіру. Перешкоджають появі подразнень, сухості та стягнутості, зберігають шкіру здоровою та молодою.
— Олії крамбе і виноградних кісточок живлять і пом'якшують суху шкіру, надають їй гладкість і еластичність. Роблять наявні зморшки менш глибокими та перешкоджають появі нових.
— Олії лаванди та ромашки — заспокійливі компоненти. Знімають свербіж і почервоніння, прискорюють загоєння запалень.

Ліфтинг-маска «Морські водорості» очищує, зволожує та відновлює шкіру. Знімає сліди втоми, відновлює водний баланс, повертає обличчю свіжий і доглянутий вигляд. Покращує тургор шкіри та візуально підтягує овал обличчя, розгладжує мімічні зморшки і перешкоджає їхній появі у майбутньому.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота насичує шкіру вологою, прибирає сухість, лущення та подразнення. Розгладжує мімічні зморшки, повертає обличчю свіжий і доглянутий вигляд.
— Каолін всотує забруднення та себум зі шкіри, очищує пори і надає відчуття чистоти.
— Екстракти водоростей Padina Pavonica і Argania Spinosa — антивікові компоненти. Покращують тургор і візуально підтягують овал обличчя, перешкоджають появі в'ялості та зморшок.
— Токоферол і екстракт моринги — антиоксиданти. Захищають клітини від руйнування вільними радикалами, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя. Крім того, екстракт моринги розслабляє м'язи обличчя, перешкоджаючи появі нових мімічних зморшок.

Використовуйте всі засоби з набору «Тріо мрії» від Elemis у комплексі, а не окремо. Так ви побачите результат набагато швидше.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру нанесіть ліфтинг-маску Marine Mask тонким рівномірним шаром і залиште на 10 хвилин. Після змийте залишки теплою водою. Нанесіть кілька крапель олії Pro-Collagen Marine Oil і помасажуйте до повного всотування. Можна також використовувати олію Pro-Collagen Marine Oil для масажу обличчя. Перед сном нанесіть на все обличчя та шию крем Pro-Collagen Overnight Matrix щільним шаром і помасажуйте. Використовуйте маску з набору Pro-Collagen Dream Team Trio 1-2 рази на тиждень, інші засоби підходять для щоденного використання.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×