Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд INSTYTUTUM
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Тріо для трансформації шкіри та сяяння» INSTYTUTUM Transformation And Radiance Skin Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 3745
6 840 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір "Тріо для трансформації шкіри та сяяння" (тонік, пілінг, крем) — це комплекс засобів для освітлення та оновлення шкіри. Засоби вирівнюють рельєф і тон шкіри, освітлюють пігментацію, постакне та мімічні зморшки. Внаслідок регулярного використання шкіра виглядає свіжою та сяйною, сліди втоми й ознаки старіння стають менш помітними. Набір підходить для тьмяної втомленої шкіри з першими ознаками старіння, а також шкіри з пігментацією та постакне. Може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

У набір входять:
1. Тонік із гліколевою кислотою INSTYTUTUM Resurfacing Glow Toner 150 мл.
2. Пілінг для обличчя потрійної дії INSTYTUTUM Triple Action Resurfacing Peel 100 мл.
3. Зволожувальний крем з ефектом сяяння INSTYTUTUM C-Illuminating 3D Moisturizer 50 мл.

Тонік із гліколевою кислотою зволожує та відновлює шкіру, готує її до подальших етапів догляду. Вирівнює тон і рельєф, робить пігментацію та інші недоліки менш помітними. Знімає подразнення, загоює пошкодження та зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу.

Активні інгредієнти

— Гліколева кислота відлущує ороговілий епідерміс і стимулює його оновлення. Освітлює та вирівнює тон шкіри, робить пігментацію та постакне менш помітними.
— Гіалуронова кислота насичує шкіру вологою, бореться із сухістю та лущенням. Розгладжує мімічні зморшки та перешкоджає їхній появі у майбутньому.
— Аргінін і ніацинамід прискорюють регенерацію пошкоджених ділянок шкіри. Відновлюють пошкоджений ліпідний бар'єр епідермісу, роблять шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів. Також аргінін покращує тургор шкіри, бореться з в'ялістю та зморшками.
— Пантенол, алантоїн і екстракт ромашки — заспокійливі компоненти. Знімають свербіж, почервоніння та подразнення, повертають обличчю гладкість і доглянутий вигляд.

Пілінг для обличчя потрійної дії м'яко очищує шкіру від себума, забруднень і ороговілих клітин. Здійснює відлущувальний, зволожувальний і відновлювальний вплив. Вирівнює тон і рельєф шкіри, робить пігментацію, постакне та зморшки менш помітними. Не викликає сухості та неприємних відчуттів, розгладжує та відновлює шкіру.

Активні інгредієнти

— Гліколева кислота, фермент папаїн і бамбукові мікрочастинки відлущують ороговілий епідерміс і стимулюють його оновлення. Роблять пігментні плями та ділянки постакне менш помітними. Вирівнюють тон шкіри, повертають шкірі гладкість і оксамитність.
— Саліцилова кислота очищує пори від скупченого себума, матує шкіру та прискорює загоєння висипань.
— Гіалуронова кислота насичує шкіру вологою, бореться із сухістю та лущенням. Розгладжує мімічні зморшки, робить їх менш помітними. Повертає обличчю свіжий і доглянутий вигляд.
— Бісаболол і пантенол знімають подразнення, почервоніння та свербіж. Загоюють пошкодження, заспокоюють і відновлюють шкіру.
— Вітаміни A, C і E — джерела антиоксидантів. Захищають клітини від руйнування вільними радикалами, уповільнюють старіння та прискорюють обмінні процеси.

Зволожувальний крем з ефектом сяяння покращує тон шкіри, освітлює гіперпігментовані ділянки, запобігає втраті еластичності та ранньому старінню. Рекомендований для тьмяної, "втомленої" шкіри, може використовуватися чоловіками і жінками будь-якого віку.

Активні інгредієнти

— Вітамін С чинить комплексну дію, виступає як освітлювальний компонент, антиоксидант і стимулятор вироблення колагену. Вирівнює тон шкіри, надає їй здорового сяяння, запобігає втраті пружності.
— Олії ши, солодкого мигдалю та жожоба відновлюють захисний ліпідний бар'єр, запобігають втраті вологи та появі зморшок.
— Алантоїн і пантенол — заспокійливі компоненти, знімають свербіж і подразнення, пригнічують запальні процеси, надають шкірі здоровий та свіжий вигляд.

Використовуйте всі засоби з набору "Тріо для трансформації шкіри та сяяння" (тонік, пілінг, крем) від INSTYTUTUM у комплексі, а не окремо. Так вони посилюватимуть дію один одного, та ви побачите результат швидше.

Спосіб застосування

Перед нанесенням засобів очистіть шкіру від макіяжу, себума та забруднень відповідним засобом. На вологу шкіру обличчя та шиї нанесіть пілінг Triple Action Resurfacing Peel рівномірним шаром, помасажуйте круговими рухами протягом 1-3 хвилин, потім залиште на шкірі на 6-8 хвилин. Ретельно змийте залишки засобу теплою водою. Змочіть ватний диск тоніком Resurfacing Glow Toner і протріть обличчя та шию. Далі нанесіть крем C-Illuminating 3D Moisturizer і помасажуйте до повного всотування. Використовуйте тонік і крем з набору Transformation And Radiance Skin Kit 1-2 рази на день після вмивання, а пілінг — 1-2 рази на тиждень. Вдень обов'язково захищайте шкіру кремом з SPF.

Зроблено у Швейцарії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×