Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ESSE
Альтернативна назва Базовий набiр Esse - Догляд для ANTI-AGE
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для вікової шкіри ESSE Probiotic+

Знятий з виробництва
Артикул: 4041
10 486 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

У центрах Лазерхауз працюють кваліфіковані косметологи, які зможуть Вас проконсультувати та підібрати комплексний догляд. 


Набір для вікової шкіри ESSE Probiotic + складається з чотирьох засобів для щоденного догляду за шкірою, що в'яне, будь-якого типу. Засоби з набору борються із сухістю та зневодненням, відновлюють природний ліпідний бар'єр шкіри та повертають їй доглянутий і молодий вигляд. Крім того, засоби стимулюють оновлення шкіри, роблять ознаки старіння менш помітними та захищають клітини від вільних радикалів. Набір підходить для жінок і чоловіків з в'ялою шкірою будь-якого типу.

У набір входять:

1) Очищувальний засіб для чутливої шкіри ESSE Sensitive Cleanser C1 200 мл.
2) Тонік плюс ESSE Toner Plus T6 100 мл.
3) Пробіотична сироватка ESSE Probiotic Serum + R10 30 мл.
4) Нічний відновлювальний зволожувальний крем ESSE Restorative Moisturizer M10 50 мл.

Очищувальний засіб для чутливої шкіри м'яко видаляє з обличчя забруднення, себум і залишки косметичних засобів. Не пошкоджує ліпідний бар'єр, не викликає сухості та стягнутості після вмивання. Делікатно відлущує ороговілі клітини, зволожує та відновлює шкіру.

Активні інгредієнти

— Сік листя алое зволожує та заспокоює шкіру. Бореться із сухістю та лущенням, знімає запалення, свербіж і почервоніння.
— Молочна кислота відлущує ороговілий епідерміс, вирівнює тон і рельєф шкіри. Пігментація та постакне стають менш помітними, обличчя виглядає більш свіжим і доглянутим.
— Вітаміни C і E — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, перешкоджають появі зморшок.
— Олія жожоба живить шкіру та покращує її бар'єрні властивості. Перешкоджає зневодненню, робить шкіру стійкішою до агресивного довкілля.

Тонік плюс зволожує та відновлює шкіру обличчя. Очищує від себуму, бореться з жирним блиском і чорними цятками. Загоює пошкодження, покращує бар'єрні властивості шкіри та робить її стійкішою до агресивних факторів.

Активні інгредієнти

— Екстракти алое та баобаба зволожують і відновлюють шкіру. Прискорюють регенерацію пошкоджень, борються із сухістю, подразненням і зморшками.
— Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблять шкіру стійкішою до агресивного довкілля.
— Саліцилова кислота очищує пори від себуму, бореться з висипаннями та чорними цятками.

Пробіотична сироватка зволожує та відновлює шкіру будь-якого типу. Відновлює нормальний рівень вологи у тканинах, прискорює регенерацію пошкоджень, повертає обличчю доглянутий і відпочилий вигляд. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, запобігає появі подразнень і запалень у відповідь на подразники із довкілля. У результаті шкіра залишається здоровою та зволоженою, запалення з'являються рідше.

Активні інгредієнти

— Альфа-глюкан, інулін і фермент лактобактерій — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблять шкіру стійкішою до агресивного довкілля.
— Олія ши, кунжуту та жожоба живлять і пом'якшують епідерміс. Повертають шкірі природну гладкість і оксамитність, борються з лущеннями та подразненнями.
— Олія марули, вітаміни C і E — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, знімають сліди втоми, покращують колір обличчя.

Нічний відновлювальний зволожувальний крем живить і заспокоює шкіру у моменти відпочинку. Знімає ознаки втоми та подразнення, повертає обличчю здоровий і відпочилий вигляд. Повертає шкірі еластичність і підтягнутість, робить зморшки та недоліки менш помітними. У результаті регулярного використання обличчя виглядає більш свіжим і доглянутим. Шкіра залишається зволоженою, менше піддається впливам довкілля.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота, сік алое й екстракт міротамнуса зволожують зневоднену шкіру, повертають їй гладкість і еластичність. Захищають від сухості та лущення, перешкоджають утворенню мімічних зморшок.
— Альфа-глюкан, інулін і фермент лактобактерій — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу.
— Олії ши, жожоба, кокоса пом'якшують і живлять шкіру. Доповнюють природний ліпідний бар'єр, захищають шкіру від зневоднення й агресивних факторів.
— Молочна кислота відлущує ороговілі клітини епідермісу та стимулює його оновлення. Зволожує, бореться зі зморшками і пігментними плямами, вирівнює рельєф і тон шкіри.
— Екстракт ковбасного дерева стимулює природний синтез колагену й еластину. Запобігає появі в'ялості та зморшок, зберігає шкіру еластичною та підтягнутою.

Спосіб застосування

Щоб досягти бажаного результату швидше, використовуйте засоби з набору Probiotic+ у комплексі, а не окремо.
Очистіть шкіру засобом Sensitive Cleanser C1 і нанесіть тонік Toner Plus T6 за допомогою ватного диска. Далі нанесіть кілька крапель сироватки Probiotic Serum + R10 і помасажуйте. Закрийте сироватку кремом Restorative Moisturizer M10. Всі засоби з набору використовуйте два рази на день — вранці та ввечері. Нічний крем використовуйте тільки після вечірнього вмивання, а вдень замініть його на легший, наприклад, Light Moisturizer M5.
Зроблено у ПАР.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×