Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ESSE
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для нормальної шкіри ESSE Normal Skin Bundle

Знятий з виробництва
Артикул: 4042
5 401 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

У центрах Лазерхауз працюють кваліфіковані косметологи, які зможуть Вас проконсультувати та підібрати комплексний догляд. 


Набір для нормальної шкіри ESSE Normal Skin Bundle підходить для щоденного базового догляду за шкірою. Складається з комплексу засобів для дбайливого очищення, інтенсивного зволоження та захисту шкіри обличчя. Засоби містять комплекс пробіотиків, які відновлюють мікробіом шкіри, запобігають появі запалень і роблять шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів. Набір підходить для нормальної шкіри, може використовуватися жінками і чоловіками будь-якого віку.

У набір входять:

1) Очищувальний крем ESSE Cream Cleanser C8 100 мл.
2) Тонік плюс ESSE Toner Plus T6 100 мл.
3) Гіалуронова сироватка ESSE Hyaluronic Serum R6 15 мл.
4) Сильний зволожувальний крем ESSE Deep Moisturizer M6 50 мл.

Очищувальний крем м'яко прибирає зі шкіри забруднення, очищує шкіру, при цьому її не пересушує . Не викликає лущення та подразнення, зберігає шкіру здоровою та зволоженою. Антиоксиданти у складі захищають клітини від вільних радикалів, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя.

Активні інгредієнти

— Екстракт алое зволожує та відновлює шкіру. Прискорює регенерацію епідермісу, повертає шкірі гладкість і доглянутий вигляд.
— Олія жожоба живить і пом'якшує епідерміс, запобігає появі сухості або стягнутості після вмивання.
— Токоферол, вітамін C, олія марули й екстракт чаю ройбуш — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, знімають сліди втоми, покращують колір обличчя.

Тонік плюс зволожує та відновлює шкіру обличчя. Очищає від себуму, бореться з жирним блиском і чорними цятками. Загоює пошкодження, покращує бар'єрні властивості шкіри та робить її стійкішою до агресивних факторів.

Активні інгредієнти

— Екстракти алое й баобаба зволожують і відновлюють шкіру. Прискорюють регенерацію пошкоджень, борються із сухістю, подразненням і зморшками.
— Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблять шкіру стійкішою до агресивного довкілля. — Саліцилова кислота очищує пори від себуму, бореться з висипаннями і чорними цятками.

Гіалуронова сироватка зволожує та живить шкіру. Бореться із сухістю та зневодненням, зменшує глибину зморшок і перешкоджає їхній появі у майбутньому. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, допомагає шкірі зберігати вологу попри агресивні дії довкілля. Внаслідок регулярного використання сироватки обличчя виглядає більш доглянутим, зморшки та подразнення з'являються рідше.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота й екстракт алое насичують шкіру вологою. Зменшують глибину наявних зморшок і перешкоджають появі нових. Прискорюють загоєння запалень, повертають обличчю свіжість і сяйво.
— Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблячи шкіру стійкішою до агресивного довкілля.— Токоферол, екстракти чаю ройбуш, виноградних кісточок і листя оливи — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, знімають сліди втоми, покращують колір обличчя.
— Екстракт кори білої верби й олія розмарину нормалізують секрецію себуму. Запобігають появі висипань і жирного блиску, здійснюють бактерицидний та протизапальний вплив.

Сильний зволожувальний крем насичує вологою зневоднену шкіру, повертає обличчю свіжий і доглянутий вигляд. Знімає ознаки втоми та запалення, зменшує глибину зморшок. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, захищає від агресивного довкілля.

Активні інгредієнти

— Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблять шкіру стійкішою до агресивного довкілля. — Олії марули, екстракти виноградних кісточок, баобаба та чаю ройбуш — природні антиоксиданти. Захищають клітини від пошкодження вільними радикалами, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя.
— Екстракт ковбасного дерева стимулює природний синтез нових волокон колагену й еластину. Зміцнює та підтягує шкіру, зберігає її доглянутою та молодою.
— Екстракт алое та бісаболол знімають ознаки запалення, прибирають свербіж і почервоніння. Прискорюють регенерацію пошкоджень, повертають шкірі здоровий і доглянутий вигляд.
— Олії манкетті та янгу захищають шкіру від впливу ультрафіолету. Перешкоджають появі пігментації, зберігають шкіру здоровою та молодою.
— Гіалуронова кислота притягує та утримує вологу у тканинах. Заповнює мімічні зморшки, робить їх менш глибокими. Перешкоджає появі нових зморшок, надає обличчю свіжість і сяйність.

Спосіб застосування

Умийте обличчя кремом Cream Cleanser C8, далі скористайтеся тоніком Toner Plus T6. Нанесіть кілька крапель сироватки Hyaluronic Serum R6 і помасажуйте до повного всотування. Закрийте сироватку кремом Deep Moisturizer M6. Використовуйте набір 1-2 рази на день.
Зроблено у ПАР.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×