Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ESSE
Альтернативна назва Лікувальний набiр Esse - Лікуваный догляд для шкіри схильної до АКНЕ
Это просто спасение для моей кожи. После недели использования понемногу виден результат, высыпаний стало значительно меньше. Давно искала эффективное средство, теперь это мой фаворит.
Відповісти
цена?
Відповісти
Владислава, добрый день, отправили вам стоимость на почту.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для проблемної шкіри ESSE Problem Skin Bundle

Знятий з виробництва
Артикул: 4044
7 336 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

У центрах Лазерхауз працюють кваліфіковані косметологи, які зможуть Вас проконсультувати та підібрати комплексний догляд. 


Набір для проблемної шкіри ESSE Problem Skin Bundle підходить для щоденного догляду за шкірою з акне. Засоби відновлюють шкіру та повертають їй здоровий вигляд. Знімають почервоніння та свербіж, покращують бар'єрні властивості епідермісу, запобігають появі нових висипань. Набір підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку з жирною та проблемною шкірою.

У набір входять:

1) Засіб для глибокого очищення з бентонітовою глиною ESSE Refining Cleanser C6 100 мл.
2) Легкий зволожувальний крем ESSE Light Moisturizer M5 50 мл.
3) Пробіотична сироватка ESSE Probiotic Serum + R10 30 мл.
4) Відновлювальна олія ESSE Repair Oil R7 15 мл.

Засіб для глибокого очищення з бентонітовою глиною прибирає зі шкіри забруднення, себум і ороговілі клітини. Бореться з чорними цятками та жирним блиском, загоює запалення та перешкоджає їхній появі у майбутньому. Крім того, засіб не руйнує ліпідний бар'єр епідермісу, зберігає шкіру доглянутою та зволоженою.

Активні інгредієнти

— Бентонітова глина всотує себум і забруднення, очищає шкіру та повертає їй здоровий вигляд. Відлущує ороговілий епідерміс, надає обличчю гладкість і доглянутість.
— Екстракт алое зволожує та відновлює шкіру. Знімає запалення, свербіж і почервоніння. Прискорює загоєння запалень і перешкоджає появі зморшок.
— Олія дині Калахарі багате незамінними жирними кислотами. Доповнює ліпідний бар'єр епідермісу, чим захищає шкіру від зневоднення й агресивних факторів.

Легкий зволожувальний крем насичує шкіру вологою, захищає від сухості, зневоднення й агресивних факторів. Має легку текстуру, швидко всотується, не залишає жирного блиску. Захищає від вільних радикалів, уповільнює старіння та покращує колір обличчя. Запобігає утворенню зморшок, зберігає шкіру гладенькою й еластичною.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота зволожує зневоднену шкіру, повертає їй гладкість і еластичність. Захищає від сухості та лущення, перешкоджає утворенню зморшок.
— Екстракт чаю ройбуш і олія марули — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, знімають сліди втоми, покращують колір обличчя.
— Альфа-глюкан, лактобактерії та інулін — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблять шкіру стійкішою до агресивного довкілля.
— Бісаболол, екстракти алое й баобаба зволожують і відновлюють шкіру. Прискорюють регенерацію пошкоджень, борються із сухістю, подразненнями та зморшками.
— Екстракт ковбасного дерева стимулює природний синтез колагену й еластину. Запобігає появі в'ялості та зморшок, зберігає шкіру еластичною й підтягнутою.
— Олії манкетті та янгу захищають шкіру від ультрафіолету. Перешкоджають появі пігментації, зберігають шкіру здоровою та молодою.

Пробіотична сироватка зволожує та відновлює шкіру будь-якого типу. Відновлює нормальний рівень вологи у тканинах, прискорює регенерацію пошкоджень, повертає обличчю доглянутий і відпочилий вигляд. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, запобігає появі подразнень і запалень у відповідь на подразники довкілля. У результаті шкіра залишається здоровою та зволоженою, запалення з'являються рідше.

— Альфа-глюкан, інулін і фермент лактобактерій — пробіотики. Зволожують шкіру, захищають від запалень і зневоднення. Підсилюють бар'єрну функцію епідермісу, чим роблячи шкіру стійкішою до агресивного довкілля.
— Олії ши, кунжуту та жожоба живлять і пом'якшують епідерміс. Повертають шкірі природну гладкість і оксамитність, борються з лущеннями та подразненнями.
— Олія марули, вітаміни C і E — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, знімають сліди втоми, покращують колір обличчя.

Відновлювальна олія живить і пом'якшує шкіру. Прискорює регенерацію тканин, відновлює шкіру після пошкоджень і косметологічних процедур. Відновлює природний бар'єр шкіри, робить її стійкішою до агресивного довкілля.

— Олія шипшини прискорює регенерацію пошкоджених тканин. Відновлює шкіру після опіків, укусів, пілінгів. Повертає здоровий і доглянутий вигляд, перешкоджає появі шрамів, розтяжок і зморшок. Бореться з в'ялістю, робить шкіру гладенькою та шовковистою.
— Олії манкетті та янгу захищають шкіру від впливу ультрафіолету. Перешкоджають появі пігментації, зберігають шкіру здоровою та молодою.
— Токоферол та олія марули — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя.
— Олія дині Калахарі багате незамінними жирними кислотами. Доповнює ліпідний бар'єр епідермісу, захищає шкіру від зневоднення й агресивних факторів.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від себуму та забруднень засобом Refining Cleanser C6, нанесіть кілька крапель сироватки Probiotic Serum + R10 і помасажуйте до повного всотування. Зверху нанесіть крем Light Moisturizer M5 або масло Repair Oil R7. Використовуйте два рази на день.
Зроблено у ПАР.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×