Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Superfood
Альтернативна назва Набір Тріо Суперфуд Живлення та Сяяння шкіри - Kit: Superfood Nourish and Glow
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Очищення та сяяння» ELEMIS Superfood Kit: Superfood Nourish and Glow

Знятий з виробництва
Артикул: 4132
2 940 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір "Очищення та сяяння" Elemis Superfood Kit: Superfood Nourish and Glow — це лімітована колекція щоденних доглядових засобів для обличчя. Засоби з набору делікатно очищують шкіру, не пошкоджують ліпідний бар'єр, освітлюють і вирівнюють колір обличчя, роблять недоліки та пігментацію менш помітними. Живлять і зволожують епідерміс, покращують його бар'єрні властивості. Роблять ознаки старіння та сліди втоми менш помітними, повертають шкірі гладкість і сяйність. Набір підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками будь-якого віку.

До набору входять:
1) Гель для вмивання з омега-кислотами Elemis Superfood Vegan Cleansing Wash 200 мл.
2) Олія для обличчя з омега-комплексом Elemis Superfood Facial Oil 15 мл.
3) Зволожувальний праймер для сяяння шкіри Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser 60 мл.

Гель для вмивання з омега-кислотами м'яко очищує шкіру від забруднень. Не пошкоджує ліпідний бар'єр, перешкоджає появі стягнутості після вмивання. Знімає подразнення, живить і пом'якшує шкіру. Вирівнює тон шкіри, робить її гладенькою та доглянутою. У результаті зморшки та пігментація стають менш помітними, шкіра виглядає чистою та здоровою. Гель не містить агресивних компонентів і продуктів тваринного походження.

Активні інгредієнти

— Лактат натрію, альфа-глюкан олігосахарид і олія брокколі — заспокійливі компоненти. Знімають подразнення, свербіж і почервоніння, повертають обличчю здоровий і доглянутий вигляд. — Олії авокадо та гарбуза — джерела омега-кислот. Живлять і пом'якшують шкіру, відновлюють ліпідний бар'єр епідермісу. Роблять шкіру стійкішою до агресивних зовнішніх факторів, захищають від сухості та лущення.
— Олії моркви та апельсина містять вітаміни A і С. Освітлюють і вирівнюють тон шкіри, борються з пігментацією та постакне. Стимулюють синтез нових волокон колагену, перешкоджають появі в'ялості та зморшок. Захищають шкіру від вільних радикалів і уповільнюють її старіння.

Олія для обличчя з омега-комплексом живить і відновлює шкіру. Знімає запалення, прибирає почервоніння і свербіж. Прискорює регенерацію тканин і загоює пошкодження, повертає обличчю здоров'я і доглянутість. Відновлює гідроліпідну мантію, яка захищає шкіру від агресивних факторів і зневоднення.

Активні інгредієнти

— Олія шипшини прискорює регенерацію пошкоджених тканин. Загоює запалення, повертає шкірі здоровий і доглянутий вигляд.
— Олії насіння брокколі й огірка знімають сліди втоми та запалення. Борються з набряками, повертають обличчю свіжий і доглянутий вигляд.
— Лляна олія — джерело омега-3 і омега-6 жирних кислот. Відновлює ліпідний бар'єр епідермісу, живить і пом'якшує шкіру.

Зволожувальний праймер для сяяння шкіри живить епідерміс і покращує його бар'єрні властивості. Вирівнює тон і рельєф шкіри та готує обличчя до подальшого нанесення косметичних засобів. Захищає від вільних радикалів і передчасного старіння, надає шкірі гладкість і сяйність.

Активні інгредієнти

— Чайний гриб комбуча — джерело амінокислот і вітамінів. Вирівнює тон і рельєф шкіри, робить недоліки менш помітними.
— Олія насіння зеленого чаю та ферментований імбир живлять епідерміс і покращують його бар'єрні властивості. Захищають від вільних радикалів і уповільнюють старіння.
— Світловідбивні мінерали створюють ефект сяяння шкіри, роблять її візуально більш свіжою, а недоліки — менш помітними.

Рекомендуємо використовувати всі засоби з набору "Очищення та сяяння" Elemis Superfood Kit: Superfood Nourish and Glow у комплексі, а не окремо. Так засоби будуть посилювати та доповнювати дію один одного.

Спосіб застосування

На вологе обличчя нанесіть кілька крапель гелю Vegan Cleansing Wash. Очищуйте шкіру круговими масажними рухами, потім змийте засіб теплою водою. Нанесіть 3-4 краплі олії Facial Oil на обличчя та помасажуйте до повного всотування. Нанесіть праймер Glow Priming Moisturiser рівномірним тонким шаром на обличчя та шию, дочекайтеся всотування. Зверху нанесіть ваш денний макіяж або сонцезахисний крем. Використовуйте набір Kit: Superfood Nourish and Glow щодня або у разі потреби.

Зроблено у Великобританії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×