Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Альтернативна назва Набір Зволоження шкіри - Kit: Skin Hydration Collection (Набір з 5-ти продуктів-бестселерів для зволоження шкіри. У наборі: Pro-Collagen Energising Marine Cleanser 150 ml повнорозмірний, Soothing Apricot Toner 50 ml, Pro-Collagen Marine Moisture Essence 2
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

ELEMIS Kit: Skin Hydration Collection - Набір Зволоження шкіри

Знятий з виробництва
Артикул: 4716
2 100 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

ОЧИЩУЄ, РОЗГЛАЖУЄ, ЗВОЛОЖУЄ

Спробуйте глибоко зволожуючу силу засобів по догляду за шкірою з ексклюзивною антивіковою колекцією з п'яти продуктів Pro-Collagen.

До набору входить:

  • Pro-Collagen Energising Marine Cleanser 150 мл;
  • Soothing Apricot Toner 50 мл;
  • Pro-Collagen Marine Moisture Essence 28 мл;
  • Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks 1 пара;
  • Pro-Collagen Marine Cream SPF30 15 мл.

Ця лімітована колекція включає все необхідне для очищення і зволоження, зробить вашу шкіру свіжою сяючою і наповненою вологою.

Pro-Collagen Energizing Marine Cleanser ефективно видаляє щоденний бруд, макіяж та полютанти, надаючи шкірі сяйва молодості.

Заспокійливий тонер Soothing Apricot Toner, що не містить спирту та інших очищувальних агентів, зволожує та освіжає шкіру.

Pro-Collagen Marine Moisture Essence подвоює вміст вологи в шкірі, розгладжуючи дрібні зморшки, наповнюючи та надаючи сяйва.

Крем Pro-Collagen SPF 30 забезпечує зволоження та пружність, захищаючи шкіру від ушкоджуючого впливу сонячних променів.

Маска для очей Pro-Collagen Hydra-Gel миттєво скорочує видимі зморшки та забезпечує гладкість та ліфтинг всього за 20 хвилин.

Активні інгредієнти

— Anti-Aging Acid Trio (Pro-Collagen Energizing Marine Cleanser) — бурштинова та молочна кислоти працюють разом, щоб допомогти м'яко зруйнувати крихітні зв'язки між омертвілими клітинами шкіри, тоді як ферулова кислота, що міститься в ягодах асаї, забезпечує зволоження, роблячи колір шкіри рівним та сяючим.

— Apricot Extract (Soothing Apricot Toner) — відомо, що екстракт абрикоса багатий незамінними жирними кислотами та вітамінами А, В і С, чудово заспокоює та пом'якшує шкіру.

— Flash Filler Hyaluronic Acid (Pro-Collagen Marine Moisture Essence) — наступне покоління Гіалуронової кислоти призначеної для створення ефекту об'єму та покращення зовнішнього вигляду та текстури шкіри.

— Хлорелла (Pro-Collagen Marine Cream SPF 30) — було доведено, що ці зелені мікроводорості допомагають підтримувати хороший стан шкіри, роблячи її більш пружною та здоровою.

Спосіб застосування

Pro-Collagen Energizing Marine Cleanser, кількість розміром з горошину, масажуйте кінчиками пальців по обличчю у вологу шкіру. Додайте теплу воду, щоб утворилася піна, потім змийте.

Soothing Apricot Toner нанесіть 2-3 краплі заспокійливого абрикосового тонера на ватний диск і акуратно протріть обличчя та шию. Також можна використовувати як освіжаючий спрей протягом дня.

Трохи струсіть флакон з есенцією Pro-Collagen Marine Moisture Essence 2-3 рази, щоб розподілити есенцію по долоні. Акуратно нанесіть на шкіру рухами, що впечатують, до повної абсобції.

Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 розігрійте в долонях кількість крему розміром з горошину. Акуратно нанесіть на обличчя, шию і зону декольте висхідними рухами.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×