5.5 - ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00
5.5 - вихідний

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Pro-Collagen
Альтернативна назва Набір Ексклюзивне Тріо Фаворитів Pro-Collagen - Kit Pro-Collagen Marine Moisture Essentials
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Ексклюзивне тріо фаворитів» ELEMIS Pro-Collagen Marine Moisture Essentials Kit

Знятий з виробництва
Артикул: 4026
2 800 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір "Ексклюзивне тріо фаворитів" Elemis Pro-Collagen Marine Moisture Essentials Kit складається з трьох бестселерів із лінійки Elemis Pro-Collagen. Засоби забезпечують щоденний догляд за шкірою з першими ознаками старіння, допомагають дбайливо очищувати, зволожувати та відновлювати епідерміс. У результаті регулярного застосування ознаки старіння стають менш помітними, шкіра виглядає більш здоровою та доглянутою. Набір підходить для усіх типів шкіри, може використовуватися жінками і чоловіками.

У набір входять:

1) Крем для обличчя «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Cream 30 мл.
2) Крем-маска для очей проти зморшок Elemis Pro-Collagen Eye Revive Mask 15 мл.
3) Бальзам для вмивання Троянда Elemis Pro-Collagen Cleansing Rose Balm 20 г.

Крем для обличчя «Морські водорості» живить шкіру та покращує її бар'єрні властивості. Захищає від сухості, зневоднення та агресивних факторів. Знімає ознаки втоми і запалення, перешкоджає появі в'ялості та зморшок.

Активні інгредієнти

— Олії ши та пшениці, токоферол і стеаринова кислота доповнюють природний ліпідний бар'єр шкіри, захищають від зневоднення й агресивних факторів.
— Екстракт гінкго білоба прискорює кровообіг, прибирає набряклість, повертає обличчю здоровий і відпочилий вигляд.
— Токоферол, екстракти водоростей Padina Pavonica і Chlorella Vulgaris відновлюють шкіру та прискорюють її регенерацію. Знімають подразення, захищають від запалень і перешкоджають утворенню зморшок.

Крем-маска для очей проти зморшок живить і зволожує шкіру. Розгладжує дрібні зморшки навколо очей, бореться з в'ялістю. Прискорює оновлення епідермісу, освітлює та вирівнює тон шкіри. У результаті темні кола та набряки йдуть, зморшки стають менш помітними. Шкіра навколо очей виглядає більш здоровою та доглянутою.

Активні інгредієнти

— Гіалуронова кислота та лактат натрію заповнюють мімічні зморшки у куточках очей і роблять їх менш глибокими. Насичують шкіру вологою, захищають від сухості та зневоднення.
— Сечовина і алантоїн знімають подразнення, свербіж і почервоніння. Прискорюють регенерацію пошкоджених ділянок.
— Молочна кислота проникає у шкіру та відлущує ороговілий епідерміс. Робить пігментацію, постакне та інші недоліки менш помітними, вирівнює тон і рельєф шкіри.
— Екстракти планктону, водоростей Padina Pavonica, Chlorella і снігової водорості — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Покращують тургор, борються з в'ялістю і зморшками.

Бальзам для вмивання Троянда делікатно очищує шкіру від забруднень, надає відчуття свіжості та чистоти. Не пошкоджує ліпідний бар'єр шкіри, зберігає її гладенькою та зволоженою. Прискорює загоєння запалень, знімає подразнення та покращує колір обличчя. Ущільнює зв'язки між волокнами колагену, бореться з в'ялістю та зморшками.

Активні інгредієнти

— Олія шипшини і віск троянди загоюють запалення та відновлюють шкіру. Знімають подразнення, свербіж і почервоніння, повертають обличчю здоровий вигляд.
— Комплекс Optimega складається з олій пшениці та вівса. Живить і пом'якшує епідерміс, покращує його бар'єрні властивості. Зберігає шкіру зволоженою та робить її стійкішою до агресивного довкілля.
— Екстракт водорості Падіна Павоніка стимулює синтез колагену та робить щільнішими зв'язки між волокнами. Внаслідок цього обличчя стає підтягнутим, а зморшки — менш глибокими.

Спосіб застосування

Нанесіть бальзам Pro-Collagen Cleansing Rose Balm на шкіру рівномірним шаром і помасажуйте. Кінчики пальців змочіть водою і продовжуйте масажувати шкіру. Залишки засобу видаліть з обличчя за допомогою серветки або змийте водою. Нанесіть крем Marine Cream рівномірним шаром і помасажуйте до повного всотування. На чисту шкіру повік після вечірнього вмивання нанесіть крем-маску Eye Revive Mask і розподіліть рівномірним шаром. Вранці змийте залишки засобів теплою водою. Також крем-маску можна наносити під макіяж як крем для повік. Використовуйте набір 1-2 рази на день або у разі потреби. Вдень додатково захищайте шкіру кремом з SPF, наприклад Marine Cream SPF 30.

Зроблено у Великобританії.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×