5.5 - ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00
5.5 - вихідний

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Superfood
Альтернативна назва Набір Суперфуд Суперзірки - Superfood Superstars (Superfood CICA Calm Cleansing Foam 180ml полноразмерный, Superfood Facial Oil 15ml полноразмерный, Superfood CICA Calm Hydration Juice 50ml полноразмерный)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Доглядальний набір «Суперфуд» ELEMIS Superfood Superstars

Знятий з виробництва
Артикул: 3675
2 856 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Доглядовий набір "Суперфуд" насичує шкіру антиоксидантами та заповнює баланс жирних кислот. Засоби з набору знімають запалення та сліди втоми, повертають обличчю свіжість і сяйність. У результаті регулярного використання поліпшуються бар'єрні властивості епідермісу, шкіра стає менш чутливою до агресивних зовнішніх факторів. Набір підходить для всіх типів шкіри, особливо сухої та чутливої. Може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

До набору входить:
1) Піна-очищувач для обличчя з екстрактом щитолисника азійського Elemis Superfood Cica Calm Cleansing Foam 180 мл
2) Олія для обличчя з омега-комплексом Elemis Superfood Facial Oil 15 мл
3) Соковитий гель зволожувач для обличчя Elemis Superfood Hydration Juice 50 мл

Пінка-очищувач для обличчя з екстрактом щитолисника азійського м'яко прибирає зі шкіри забруднення, себум та залишки косметики. Не викликає сухості та лущення, освітлює та вирівнює тон шкіри. Знімає подразнення, насичує шкіру антиоксидантами.

Активні інгредієнти

— Екстракти щитолисника, агави, манго та олія зеленого чаю — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і раннього старіння. Вирівнюють тон і рельєф, надають освітлювальну та протизапальну дію.
— Лактобактерії кефіру, рисова вода і альфа-глюкан олігосахарид знімають подразнення, свербіж і почервоніння. Освітлюють і вирівнюють тон шкіри, зберігають її здоровою та доглянутою.

Олія для обличчя з омега-комплексом живить і відновлює шкіру. Знімає запалення, прибирає почервоніння та свербіж. Прискорює регенерацію тканин і загоює пошкодження, повертає обличчю здоров'я та доглянутість. Відновлює гідроліпідну мантію, яка захищає шкіру від агресивних факторів і зневоднення.

Активні інгредієнти

— Олія шипшини прискорює регенерацію пошкоджених тканин. Загоює запалення, повертає шкірі здоровий і доглянутий вигляд. — Олії насіння брокколі й огірка знімають сліди втоми та запалення. Борються з набряками, повертають обличчю свіжий і доглянутий вигляд.
— Лляна олія — джерело омега-3 і омега-6 жирних кислот. Відновлює ліпідний бар'єр епідермісу, живить і пом'якшує шкіру.

Соковитий гель-зволожувач для обличчя насичує шкіру вологою, захищає від сухості, лущення та подразнення. Знімає ознаки запалення та втоми, повертає обличчю свіжість і сяйність. Завдяки високій концентрації антиоксидантів захищає шкіру від передчасного старіння, зберігає її доглянутою та молодою.

Активні інгредієнти

— Сік алое, екстракт огірка та сечовина — заспокійливі компоненти. Знімають почервоніння, свербіж і подразнення, загоюють пошкодження та повертають шкірі здоровий вигляд.
— Екстракти щитолисника, мандарина, ісландського моху та ківі — антиоксиданти. Захищають клітини від передчасного старіння, знімають сліди втоми та вирівнюють тон шкіри.
— Гіалуронова кислота і альфа-глюкан олігосахарид зволожують шкіру. Борються із сухістю та лущенням, повертають обличчю свіжість і сяйво. Мімічні зморшки стають менш помітними, запалення проходять швидше і з'являються рідше.

Рекомендуємо використовувати Доглядовий набір «Суперфуд» у комплексі з іншими засобами з лінійки Elemis Superfood.

Спосіб застосування

На вологу шкіру обличчя нанесіть пінку-очищувач Сіса Calm Cleansing Foam, розподіліть рівномірним шаром і помасажуйте. Змийте засіб теплою водою. Далі нанесіть засіб для зволоження або живлення: вранці використовуйте гель Superfood Hydration Juice, ввечері — олію Superfood Facial Oil. Набір Superfood Superstars підходить для щоденного використання.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×