Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis ULTRA SMART Pro-Collagen
Альтернативна назва ULTRA SMART Pro-Collagen Spectacular Ультра Смарт Про-Колаген Захоплення
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Доглядальний антивіковий набір «Ультра смарт» ELEMIS ULTRA SMART Pro-Collagen Spectacular

Знятий з виробництва
Артикул: 3674
9 800 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Доглядовий антивіковий набір "Ультра смарт" складається із засобів для відновлення в'ялої шкіри. Засоби з набору насичують шкіру вологою й антиоксидантами, розгладжують зморшки та покращують колір обличчя. Сліди втоми стають менш помітними, шкіра виглядає свіжою та відпочилою. У набір також входить спеціальний масажер для ретельнішого опрацювання зморшок у куточках очей. Підійде для в'ялої шкіри з видимими ознаками старіння, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

До набору входять:
1) «Аква Маска» Elemis ULTRA SMART Pro-Collagen Aqua Infusion Masque 10 мл.
2) Дует для повік Elemis ULTRA SMART Pro-Collagen Eye Duo 2х10 мл.
3) Масажер для очей Elemis Eye Tool + Pouch.
4) Адаптивний денний крем Elemis ULTRA SMART Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream 50 мл.

«Аква Маска» насичує шкіру вологою, прибирає сухість, лущення та подразнення шкіри. Розгладжує мімічні зморшки, знімає ознаки втоми та запалення. У результаті регулярного застосування вирівнюється тон і рельєф шкіри, обличчя виглядає більш свіжим і відпочилим.

Активні інгредієнти

— Гліцерин, ксилітол і гіалуронова кислота насичують шкіру вологою. Борються із сухістю та лущенням, повертають обличчю свіжість і доглянутий вигляд.
— Молочна кислота відлущує ороговілі клітини епідермісу, чим стимулює його оновлення. Освітлює та вирівнює тон шкіри, робить пігментацію та інші недоліки менш помітними.
— Сечовина, лактат натрію і алантоїн — заспокійливі компоненти. Знімають почервоніння, свербіж і подразнення, відновлюють шкіру після пошкоджень.
— Екстракти морських водоростей повертають шкірі еластичність, розгладжують мімічні зморшки і перешкоджають їхній появі у майбутньому.

Дует для повік містить денний і нічний бальзам для шкіри навколо очей, а також масажний ролик для опрацювання зони «гусячих лапок». Засоби борються з набряками і темними колами вранці, відновлюють шкіру та розгладжують зморшки у нічний час. У результаті шкіра повік залишається доглянутою та зволоженою у будь-який час доби.

Активні інгредієнти

— Екстракти морських водоростей покращують захисні властивості епідермісу, заспокоюють і зволожують шкіру. Запобігають подразненням, сухості та стягнутості, розгладжують мімічні зморшки у куточках очей. Також ці компоненти знімають набряклість і прибирають темні кола під очима, шкіра виглядає свіжою та здоровою.
— Технологія Drone Peptide прискорює проникнення корисних речовин із косметики у клітини, допомагає шкірі залишатися доглянутою та молодою.
— Олії ши та какао доповнюють ліпідну мантію епідермісу. Захищають від сухості, лущення й агресивних зовнішніх факторів.

Адаптивний денний крем зберігає шкіру зволоженою протягом дня. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, захищає від перепадів температури, втрати вологи й агресивних зовнішніх факторів. У результаті шкіра повертає собі гладкість і оксамитність, зморшки стають менш глибокими та з'являються рідше.

Активні інгредієнти

— Сквален, олії ши та пшениці доповнюють ліпідний бар'єр шкіри, захищають від трансепідермальної втрати вологи й агресивних зовнішніх факторів.
— Екстракти морських водоростей зволожують і відновлюють шкіру. Розгладжують дрібні зморшки, повертають природну гладкість і еластичність.
— Токоферол, лецитин, бета-каротин — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, прибирають сліди втоми.

Обов'язково використовуйте всі засоби з набору "Доглядовий антивіковий набір «Ультра смарт»" Elemis у комплексі, так засоби посилюватимуть дію один одного і результат буде видно швидше.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру нанесіть маску Aqua Infusion Masque рівномірним шаром. Залиште на 20 хвилин, потім змийте теплою водою. На шкіру повік нанесіть невелику кількість ранкового або вечірнього бальзаму з дуету Eye Duo. Зона "гусячих лапок" додатково опрацьовується за допомогою масажера. На решту обличчя та шию нанесіть крем Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream і помасажуйте до повного всотування. Використовуйте набір ULTRA SMART Pro-Collagen Spectacular щодня після ранкового вмивання або як рекомендує ваш фахівець.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×