Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Pro-Collagen
Альтернативна назва Pro-Collagen Cleanse & Glow Про-Колаген Очищення & Сяяння
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір «Очищення та сяяння» ELEMIS Pro-Collagen Cleanse & Glow

Знятий з виробництва
Артикул: 3673
2 380 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Набір "Очищення та сяяння" допоможе пертворити вечірнє вмивання на справжній ритуал краси. До набору входить ароматична свічка, що створює розслаблювальну атмосферу, а також засоби для щоденного очищення та зволоження шкіри. Засоби з набору живлять і відновлюють епідерміс, розгладжують зморшки, вирівнюють тон і рельєф шкіри. Захищають від передчасного старіння, повертають обличчю свіжість і сяйність. Набір підходить для нормальної, сухої та комбінованої шкіри з першими ознаками старіння.

Набір містить:
1) Бальзам для вмивання Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm 100 г.
2) Крем для обличчя «Морські водорості» Elemis Pro-Collagen Marine Cream 15 мл.
3) Очищувальна серветка Elemis.
4) Ароматична свічка Elemis Soothing Glow Candle 210 г.

Бальзам для вмивання дбайливо очищує обличчя від забруднень, не порушує при цьому цілісність ліпідного бар'єру шкіри. Не викликає сухості та стягнутості, надає відчуття свіжості та чистоти. Зволожує шкіру, надає їй гладкість і доглянутий вигляд. Бальзам підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Олія бузини та бораго — джерела жирних кислот. Живлять і пом'якшують шкіру, відновлюють ліпідний бар'єр шкіри. Захищають обличчя від сухості, лущення та подразнення, зберігають його доглянутим і зволоженим.
— Екстракт водорості Padina Pavonica захищає обличчя від агресивного впливу зовнішніх факторів. Зволожує шкіру та перешкоджає появі в'ялості та зморшок.
— Токоферол і лецитин — антиоксиданти. Захищають шкіру від вільних радикалів і передчасного старіння. Знімають сліди втоми.


Крем для обличчя «Морські водорості» живить шкіру та покращує її бар'єрні властивості. Захищає від сухості, зневоднення й агресивних факторів. Знімає ознаки втоми та запалення, перешкоджає появі в'ялості та зморшок. Підходить для щоденного використання жінками і чоловіками, рекомендований для в'ялої шкіри сухого і нормального типу.

Активні інгредієнти

— Олії ши та пшениці, токоферол і стеаринова кислота доповнюють природний ліпідний бар'єр шкіри, захищають від зневоднення й агресивних факторів.
— Екстракт гінкго білоба прискорює кровообіг, прибирає набряклість, повертає обличчю здоровий і відпочилий вигляд.
— Токоферол, екстракти водоростей Padina Pavonica і Chlorella Vulgaris відновлюють шкіру та прискорюють її регенерацію. Знімають подразнення, захищають від запалень і перешкоджають утворенню зморшок.

Використовуйте засоби з Набору «Очищення та сяйво» від Elemis у комплексі, а не окремо. Так засоби посилюватимуть дію один одного, і ви побачите результат набагато швидше.

Спосіб застосування

Запаліть свічку Soothing Glow Candle для створення розслаблювальної атмосфери. Вмийте обличчя бальзамом Pro-Collagen Cleansing Balm за допомогою спеціальної очищувальної серветки з набору. Нанесіть крем Pro-Collagen Marine Cream на обличчя та шию, помасажуйте до повного всотування. Використовуйте набір Pro-Collagen Cleanse & Glow щодня під час вечірнього вмивання.

Зроблено у США.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×