Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ELEMIS
Товар з лінійки Elemis Pro-Collagen
Альтернативна назва Набір Про-Колаген Дует Роза - Pro-Collagen Rose Duet (Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g полноразмерный, специальная очищающая салфетка, Pro-Collagen Rose Facial Oil 15ml полноразмерный)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Дует «Троянда» ELEMIS Pro-Collagen Rose Duet

Знятий з виробництва
Артикул: 3672
2 940 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Дует "Троянда" забезпечує делікатний догляд шкірі з першими ознаками старіння. Засоби з набору не ушкоджують ліпідний бар'єр епідермісу, запобігають появі сухості та подразнення. Зволожують і живлять епідерміс, загоюють запалення, борються з в'ялістю та зморшками. Такий набір підійде для нормальної, сухої та чутливої шкіри з першими віковими змінами.

До набору входять:
1) Бальзам для вмивання Троянда Elemis Pro-Collagen Cleansing Rose Balm 105 г.
2) Олія для обличчя «Троянда» Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil 15 мл.
3) Спеціальна очищувальна серветка Elemis.

Бальзам для вмивання Троянда делікатно очищує шкіру від забруднень, надає відчуття свіжості та чистоти. Не пошкоджує ліпідний бар'єр шкіри, зберігає її гладенькою та зволоженою. Прискорює загоєння запалень, знімає подразнення та покращує колір обличчя. Ущільнює зв'язки між волокнами колагену, бореться з в'ялістю та зморшками. Бальзам підходить для сухої та нормальної шкіри з першими ознаками старіння, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Олія шипшини і віск троянди загоюють запалення та відновлюють шкіру. Знімають подразнення, свербіж і почервоніння, повертають обличчю здоровий вигляд.
— Комплекс Optimega складається з олій пшениці та вівса. Живить і пом'якшує епідерміс, покращує його бар'єрні властивості. Зберігає шкіру зволоженою та робить її стійкішою до агресивного довкілля.
— Екстракт водорості Падіна Павоніка стимулює синтез колагену та робить щільнішими зв'язки між волокнами. За рахунок цього обличчя стає підтягнутим, а зморшки — менш глибокими.

Олія для обличчя "Троянда" пом'якшує, живить і відновлює шкіру. Прискорює регенерацію пошкоджених ділянок, прибирає сухість і запалення. Захищає шкіру від зневоднення й агресивних факторів, повертає їй природну гладкість і оксамитність. Олія підходить для жінок і чоловіків з нормальною, сухою та чутливою шкірою.

Активні інгредієнти

— Олія шипшини загоює пошкодження, знімає запалення та почервоніння. Повертає обличчю здоровий і доглянутий вигляд, перешкоджає появі
— Олії жожоба, солодкого мигдалю та кокоса доповнюють ліпідний бар'єр епідермісу, захищають від зневоднення, знижують агресивну дію довкілля.
— Екстракти троянди та морських водоростей — антиоксиданти. Захищають від вільних радикалів і раннього старіння. Вирівнюють тон шкіри, повертають їй гладкість і доглянутий вигляд.

Рекомендуємо використовувати засоби із набору Дует "Троянда" від Elemis у комплексі, а не окремо. Так засоби посилюватимуть дію один одного, і ви побачите результат набагато швидше.

Спосіб застосування

Нанесіть бальзам Pro-Collagen Cleansing Rose Balm на шкіру рівномірним шаром і помасажуйте, змочіть кінчики пальців водою та продовжуйте масажувати шкіру. Залишки засобу змийте водою. Для більш глибокого очищення використовуйте спеціальну серветку з набору. На чисту шкіру обличчя та шиї нанесіть кілька крапель олії Rose Facial Oil і помасажуйте до повного всотування. Використовуйте набір Pro-Collagen Rose Duet щодня.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×