Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Acadèmie
Товар з лінійки Academie Aromathérapie
Альтернативна назва Бустер для проблемної шкіри "Французький розмарин" Acadèmie Aromathérapie Huile de Soin Anti-Imperfections; Academie Anti-Imperfections Treatment Oil
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Олія для проблемної шкіри «Французький Розмарин» Academie Anti-Imperfections Treatment Oil 30 мл

Товар закінчується
Артикул: 1336
2 481 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Олія для проблемної шкіри «Французький Розмарин» рекомендована для жінок і чоловіків, які страждають від регулярних висипань. Комплекс антибактеріальних рослинних олій та екстрактів знижує активність бактерій — завдяки цьому висипання гояться швидше і з'являються рідше. Олія легко розподіляється по шкірі, не забиває пори та не провокує появу нових запалень.

Активні інгредієнти

— Екстракт листя м'яти перцевої, олії розмарину та ялівцю мають антибактеріальну, протизапальну та загоювальну дію. Запалені та пошкоджені ділянки шкіри відновлюються швидше, бактеріальна активність на поверхні шкіри зменшується, висипання з'являються рідше.
— Екстракт фіалки триколірної стимулює відновлення захисного шару шкіри, пом'якшує та зволожує її. Запобігає появі нових запалень, згладжує лущення та усуває сухість.
— Вітамін E — антиоксидант, що стимулює оновлення шкіри та її захисного бар'єру. Стимулює вироблення колагену, зменшує глибину зморшок.
Олія для проблемної шкіри «Французький Розмарин» використовується як активатор догляду з лінійки Acadèmie Aromathérapie , тому для помітного ефекту його потрібно використовувати разом з кремами та очищувальними засобами Aromathérapie.

Метод використання

На чисту шкіру нанесіть необхідну кількість олії Anti-Imperfections Treatment Oil, розподіліть рівномірним шаром по обличчю, шиї та зоні декольте, помасажуйте. Зверху нанесіть матувальний крем Shine Control Gel - він має себугулюючий та антибактеріальний ефект, і тому продовжить відчуття свіжості на шкірі після застосування активного догляду.

Склад

Water (Aqua), Glycerin, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Pentylene Glycol, Diglycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Zinc Gluconate, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Viola Tricolor Extract, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Xanthan Gum, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel.

Об'єм 30 мл.

Зроблено у Франції.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×