Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Суха
Бренд Anna Lotan
Товар з лінійки Anna Lotan Greens
Альтернативна назва Питательная натуральная эссенция Anna Lotan Greens Essence Skin Supplement
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Натуральна есенція для сухої та в'ялої шкіри Anna Lotan Greens Essence Skin Supplement 30 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1456
3 312 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Натуральна есенція для сухої та в'ялої шкіри захищає від зневоднення, сухості та лущення. Зволожує та живить шкіру, повертає їй гладкість, розрівнює мімічні зморшки та запобігає появі нових. Підходить як для жінок, так і для чоловіків із сухою, зневодненою та в'ялою шкірою.

Активні інгредієнти

— Сквалан, олії сої, обліпихи, сафлора та лінолева кислота доповнюють ліпідний бар'єр шкіри, захищають від випаровування вологи та агресивних зовнішніх факторів. Також сквалан перешкоджає розмноженню бактерій та прискорює транспорт корисних речовин до клітин.
— Вітаміни C, E, A, B3, екстракти жимолості, гібіскуса та лотоса – антиоксиданти. Нейтралізують дію вільних радикалів, запобігають окисному стресу та передчасному старінню шкіри. Вирівнюють тон та рельєф обличчя, прибирають сліди втоми.
— Лактат натрію, гліцин, лецитин, сечовина, пептиди аргірелін, дераксил та ріджин прискорюють регенерацію клітин шкіри та загоюють пошкодження. Зволожують, борються з наявними зморшками та перешкоджають появі нових. Борються з сухістю, лущенням та зневодненням. Повертають шкірі гладкість та здоровий вигляд.
Закріпіть дію Натуральної есенції для сухої та в'ялої шкіри Денним зволожувальним кремом SPF 30 з лінійки Anna Lotan Greens.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від себуму та забруднень за допомогою мусу Extra Mild Facial Foam. На шкіру обличчя, шиї та декольте рівномірно нанесіть кілька крапель есенції Essence Skin Supplement. Зверху есенції обов'язково нанесіть денний крем Camellia Tinted Day Cream SPF 30. Якщо маєте намір застосувати есенцію перед сном, то її слід наносити під бальзам Replenishing Balm. Використовуйте 1-2 рази на день.

Склад

Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Alcohol, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Squalane, Propylheptyl Caprylate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Butylene Glycol, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Magnesium Sulfate, Zinc Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Sea Salt (Maris Sal), Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Dextrin, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Parfum (Fragrance), Sodium PCA, Sodium Lactate, Phenethyl Alcohol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Acetyl Hexapeptide-8, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Linoleic Acid, Carthamus Tinctorius Oil, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Guaiazulene, Carbomer, Polysorbate 20, Fructose, Retinyl Palmitate, Glycine, Lecithin, Urea, Niacinamide, Inositol, Phenoxyethanol, Lepidium Sativum Sprout Extract, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7.

Об'єм 30 мл.

Зроблено в Ізраїлі.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×