Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Anna Lotan
Товар з лінійки Anna Lotan New Age Control
Альтернативна назва Дневной крем с эффектом анти-эйдж SPF 29 Anna Lotan New Age Control Rejuvenating Day Cream SPF 29
Об'єм 50 мл
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Омолоджувальний денний крем SPF 29 Anna Lotan New Age Control Rejuvenating Day Cream SPF 29 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1505
1 729 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Об'єм
Опис

Омолоджувальний денний крем SPF 29 зволожує шкіру, бореться із сухістю та зморшками. Захищає від ультрафіолету та вільних радикалів, уповільнює старіння, повертає шкірі гладкість та еластичність. Підходить для жінок і чоловіків з будь-яким типом шкіри з першими віковими змінами.

Активні інгредієнти

— Діоксид титану - сонцезахисний фільтр. Захищає клітини шкіри від руйнування небезпечними променями UVA- та UVB-спектру. Запобігають фотостарінню шкіри, зберігає її молодою та здоровою.
— Олії ши, жожоба, сквалан і сквален живлять шкіру, доповнюють її ліпідний бар'єр, захищають від втрати вологи та агресивного довкілля. Прискорюють загоєння ушкоджень та надають протизапальну дію.
— Зволожувальний комплекс Aquaxyl та амінокислота гідроксипролін пов'язують та утримують вологу у клітинах шкіри, розгладжують зморшки та запобігають їхній появі. Борються з лущенням і сухістю, роблять шкіру гладкою та еластичною. Також гідроксипролін прискорює синтез волокон колагену та еластину.
— Токоферол — вітамін та антиоксидант. Захищає шкіру від вільних радикалів, прискорює обмін речовин та регенерацію. Покращує колір обличчя, знімає сліди втоми та стресу.
Також у лінійці Anna Lotan New Age Control є Активний нічний крем, який забезпечить вашій шкірі відновлення у години відпочинку.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від надлишків себуму, косметики та забруднень. Протріть обличчя лосьйоном Exfoliating Freshener та використовуйте крем Rejuvenating Day Cream SPF 29. Нанесіть засіб за 30 хвилин до виходу на вулицю, щоб інгредієнти встигли сформувати бар'єр від ультрафіолету. Використовуйте щодня, засіб також можна використовувати як основу під макіяж.

Склад

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Isononanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Dipalmitoyl Hydroxyproline, Betaine, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Squalane, Phenoxyethanol, Dimethicone, Polyacrylate-13, Cetearyl Glucoside, Triethanolamine, Alumina, Arachidyl Glucoside, Xylitylglucoside, Polyisobutene, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Anhydroxylitol, Chlorphenesin, Cetyl Phosphate, Disodium EDTA, Simethicone, Xylitol, Polysorbate 20, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene.

Об'єм 50 мл.

Зроблено в Ізраїлі.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×