Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Skeyndor
Товар з лінійки Skeyndor Aquatherm
Альтернативна назва Успокаивающий крем для век Skeyndor Aquatherm Line Soothing Eye Cream
Использую крем только на ночь, с утра любая отечность отсутствует. Под косметику жалко тратить такое чудесное средство. Отношусь скорее как к лечению «от старения», темные круги и морщинки становятся меньше, но, конечно, не мигом.
Відповісти
Карина Провоторова, добрый день. Благодарим вас за подробный отзыв, пользуйтесь с удовольствием:)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Поживний антивіковий крем для контуру очей Skeyndor Aquatherm Line Soothing Eye Cream 15 мл

Під замовлення
Артикул: 2243
1 989 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Живильний антивіковий крем для контуру очей бореться із сухістю та лущенням. Розгладжує мімічні зморшки у куточках очей та запобігає появі нових. Усуває сліди втоми й повертає шкірі відпочилий вигляд. Підходить для жінок та чоловіків з будь-яким типом шкіри, рекомендований за перших ознак старіння.

Активні інгредієнти

— Олія ши, жирні кислоти та цераміди живлять шкіру та відновлюють гідроліпідну мантію. Захищають від зневоднення та агресивного довкілля.
— Олія авокадо та гідролізований рослинний білок зволожують шкіру, борються із сухістю та лущенням. Розгладжують «гусячі лапки» у куточках очей, повертають шкірі гладкість та еластичність.
— Альфа-глюкан олігосахарид, бісаболол та алантоїн знімають подразнення, свербіж та почервоніння. Загоюють пошкодження та повертають шкірі здоровий вигляд.
— Екстракти гречки, хлорели та гарбуза мають протизапальну та бактерицидну дію, прискорюють обмін речовин та регенерацію пошкоджених тканин.
— Токоферол, лецитин та вітамін C захищають від вільних радикалів та окислювального шоку. Знімають сліди втоми, борються з темними колами та набряками, повертають шкірі навколо очей свіжий та відпочилий вигляд.
Використовуйте живильний антивіковий крем для контуру очей у комплексі з Відновлювальним кремом anti-age з лінійки Skeyndor Aquatherm Line.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру навколо очей від макіяжу за допомогою Sensitive Eye Make-Up Remover і вмийтеся водою. Нанесіть крем Soothing Eye Cream на періорбітальну зону рівномірним шаром і дочекайтеся всотування. На решту обличчя нанесіть крем Revitalising Anti-Aging Cream. Використовуйте щодня після ранкового та вечірнього вмивання.

Склад

Aqua (Water), Hamamelis Virginiana Flower Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Isoeicosane, C-12-20 Acid PEG-8 Ester, Squalane, PEG-30 Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Palmitic Acid, Stearic Acid, Sorbitol, Glyceryl Stearate, Cera Alba (Beeswax), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Mica, Hydrogenated Vegetable Oil, Triethanolamine, Alpha Glucan Oligosaccharide, Sodium Lauroyl Lactylate, Dimethicone, Bisabolol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polygonum Fagopyrum Seed Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Ceramide 3, Tocopherol, Lecithin, Ceramide 6-II, Phytosphingosine, Cholesterol, Ascorbyl Palmitate, Carbomer, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Ceramide 1, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Methylparaben, Hexamidine Diisethionate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Propylparaben, Parfum (Fragrance).

Об'єм: 15 мл.

Зроблено в Іспанії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×