Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Зріла, Суха, Чутлива
Бренд ZO Skin Health
Альтернативна назва Recovery Crème ZO Рекавері Крім крем для шкіри
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Відновлювальний заспокійливий крем ZO Medical Restoracalm Soothing Recovery Creme 50 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 2466
1 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Ціна на засіб прихована згідно з вимогами офіційного постачальника. Будь ласка, звертайтеся за інформацією до наших менеджерів.


Офіційну продукцію Zein Obagi можно купити виключно за призначенням косметолога.
Запишіться зараз до спеціаліста Лазерхауз, якщо у вас ще немає рекомендаційного листа.

Відновлювальний заспокійливий крем усуває подразнення, свербіж та почервоніння, повертає шкірі гладенькість та доглянутість. Стимулює синтез колагену та гіалуронової кислоти. бореться з дряблістю та зморшками. Прискорює регенерацію шкіри, захищає її від зневоднення та несприятливих зовнішніх факторів. Крем підходить для жінок і чоловіків із сухою, чутливою та шкірою, що дрябліє.

Активні інгредієнти

— Комплекс ZPRO на основі факторів росту стимулює синтез колагену та гіалуронової кислоти. Робить мімічні та статичні зморшки менш помітними та перешкоджає появі нових. Бореться з дряблістю, надає шкірі гладенькість і еластичність.
— Ретинол стимулює синтез колагену, робить зморшки менш помітними, шкіру гладенькою і підтягнутою. Прискорює регенерацію шкіри, загоює висипання та перешкоджає появі нових вогнищ акне.
— Бета-глюкан та екстракт женьшеню стимулюють регенерацію шкіри. Знімають подразнення, свербіж та почервоніння, покращують бар'єрні властивості епідермісу. В результаті шкіра залишається зволоженою і менше піддається впливу зовнішніх факторів.
Використовуйте Відновлювальний заспокійливий крем у комплексі з Заспокійливим зволожуючим лосьйоном для чутливої шкіри від бренда ZO Medical.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від забруднень гелем Gentle Cleanser і протріть лосьйоном Calming Cleanser. Нанесіть невелику кількість крему Restoracalm Soothing Recovery Creme. Розподіліть рівномірним шаром і помасажуйте до повного всотування. Використовуйте 1-2 рази на день після вмивання.

Склад

Water (Aqua), Butylene Glycol, Biosaccharide Gum-4, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Palmitate, Jojoba Esters, Beta-Glucan, Glycerin, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Cetyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Isononanoate, Arachidyl Glucoside, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Acetyl Tyrosine, Hydrolyzed Jojoba Esters, Phospholipids, Hydrolyzed Sericin, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ethyl Ferulate, Polyglyceryl-5 Trioleate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Disodium Uridine Phosphate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Buddleja Davidii Meristem Cell Culture, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, 1,2-Hexanediol, Proline, Retinol, Potassium Hydroxide, Polysorbate 20, Dehydroacetic Acid, Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, BHT, BHA.

Об’єм: 50 мл.

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×