Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Cosmofarma
Альтернативна назва Регулирующий шампунь для волос MedPlanta (Regulatory Shampoo ) Regulatory Shampoo
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Регулювальний шампунь для волосся Cosmofarma Med Planta Regulatory Shampoo 200 мл

Під замовлення
Артикул: 2549
870 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Регулювальний шампунь для волосся очищує шкіру голови від забруднень і себуму. Бореться з бактеріями і грибками, запобігає появі лупи. Знижує виділення шкірного сала, завдяки чому волосся довше залишається чистим. Прискорює кровообіг і стимулює ріст волосся. Також до складу шампуню входить кератин, що відновлює пошкоджене волосся і надає йому здоровий блиск. Засіб підходить для жінок і чоловіків із жирною шкірою голови. Рекомендовано для боротьби з лупою і себореєю. Активні інгредієнти — Саліцилова кислота, екстракти шавлії і розмарину знижують вироблення себуму, зберігають шкіру голови чистою та свіжою. Борються з себореєю, повертають волоссю доглянутий вигляд. — Піроктон оламін і клімбазол перешкоджають розмноженню бактерій і грибків, захищають від лупи та свербіж. — Гідролізований кератин зміцнює волосся, повертає йому гладкість і сяйво. Розгладжує лусочки, бореться з ламкістю та посіченими кінчиками. — Екстракти карликової пальми, настурції, плюща та ісландського моху прискорюють обмін речовин і кровообіг. Борються з випадінням волосся та прискорюють його ріст. — Пантенол і прополіс мають заспокійливу та протизапальну дію. Зволожують шкіру голови, знімають подразнення та почервоніння. Щоб посилити дію Регулювального шампуню для волосся, використовуйте його у комплексі з Регулювальним тоніком для волосся з лінійки Cosmofarma Med Planta.

Спосіб застосування

На вологу шкіру голови і коріння волосся нанесіть шампунь Regulatory Shampoo, масажуйте 1-2 хвилини, потім змийте теплою водою. У разі потреби повторіть всі дії ще раз. Потім використовуйте тонік Regulatory Tonic.

Склад

Aqua, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Chloride, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Polysorbate 80, Hedera Helix Extract, Salvia Officinalis Extract, Nasturtium Officinale Extract, Propolis, Cetraria Islandica Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauramidopropyl Betaine, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Piroctone Olamine, Climbazole, Citric Acid, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Styrene Acrylamide Copolymer, Menthol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Об'єм: 200 мл.

Зроблено в Італії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×