Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Dr. Spiller
Альтернативна назва WHITENING DE PIGMENTOR SERUM Освітлююча депігментуюча сироватка
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Освітлювальна депігментувальна сироватка Dr. Spiller Whitening De Pigmentor Serum 30 мл

Продаж лише після консультації
Артикул: 3874
Ціну уточнюйте
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Дізнатися ціну
Опис

Ціна на засіб прихована згідно з вимогами офіційного постачальника. Будь ласка, звертайтеся за інформацією до наших менеджерів.


Товар є частиною електронної вітрини клініки Лазерхауз Косметикс та реалізується виключно після консультації косметолога.

Освітлювальна депігментуюча сироватка бореться з веснянками, пігментними плямами, ушкодженнями від сонця. Відбілювальний трав'яний комплекс перешкоджає утворенню меланіну в шкірі, запобігає появі нової гіперпігментації. Вирівнює колір та тон обличчя. Підходить для чоловіків і жінок з будь-яким типом шкіри. Не містить ліпіди.

Активні інгредієнти

— Екстракт маргаритки і вітамін С освітлюють пігментні плями та постакне, вирівнюють рельєф і тон шкіри, роблять її гладенькою і м'якою, захищають від впливу вільних радикалів;
— Гіалуронова кислота сприяє оновленню клітин, зволожує і утримує вологу. Усуває сухість шкіри, зменшує глибину зморшок і перешкоджає появі нових. Покращує природні захисні функції шкіри.

Спосіб застосування

Наносьте сироватку Whitening De Pigmentor Serum на очищену шкіру вранці та ввечері, переважно у період найменшої сонячної активності. Потім нанесіть відповідний крем з даної серії —  De Pigmentor Cream для локального нанесення або Whitening De Pigmentor Cream. Рекомендується використовувати один з сонцезахисних продуктів Dr. Spiller з високим SPF навіть при нестачі сонячного світла, тому що шкіра стає чутливішою під час застосування відбілювальних продуктів. Результати догляду за шкірою можна підтримувати, якщо уникати засмаги та захищати шкіру засобами з високим SPF у сонячні місяці.

Склад

Aqua (water), Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Glycerin, Bellis Perennis (daisy) Flower Extract, 3-o-ethyl Ascorbic Acid, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Malva Sylvestris (mallow) Flower Extract, Veronica Officinalis Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Mentha Piperita (peppermint) Extract, Primula Veris Extract, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Arginine, Alcohol Denat., Disodium Edta, Phenethyl Alcohol, Parfum (fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate.

Об'єм 30 мл.

Зроблено у Німеччині.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×