Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Нормальна, Суха
Бренд Sesderma
Товар з лінійки Sesderma Retises
Альтернативна назва Крем против морщин с 0,5% ретинола SesDerma Retises Antiwrinkle Regenerative Cream Forte 0,5%
Моя шкіра комбінована, але з віком (49) – нормальна в Т-зоні та суха в районі щік.
Перші два-три тижні – один раз, на чисте сухе обличчя. Перший раз відчувалося печіння хвилин 30. Після чого кілька днів до обличчя було неприємно торкатися, але зовні обличчя було в порядку. Коли обличчя почало спокійно реагувати на крем, без незвичайних відчуттів – додала вдруге на тиждень. Два рази на тиждень – і приблизно на місяць-півтора. У перервах - крем та сироватка. Потім збільшила частоту до 5 разів на тиждень. Як ранковий догляд - сироватка Resveraderm і обов'язково - сонцезахисний крем.
Шкіра ущільнилася, виглядає більш здоровою та доглянутою. Але набагато менш виражені складки на лобі і практично пішла глибока міжбрівна. Тому трохи терпіння і крем зробить своє.
Відповісти
Ганна, дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову на нашому сайті!)
Відповісти
Мені подобається, моя шкіра виглядає сяючою та еластичною... це дуже круто. Я використовую його протягом року через ніч, тому що в мене трохи чутлива шкіра, і він трохи подразнює, якщо я використовую його щодня. Іноді я використовую його 2 дні поспіль і відпочиваю на 3-й.... Але я його рекомендую!
Відповісти
Романова Тетяна, дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим засобом. Будемо чекати Вас знову)
Відповісти
Найкращий крем, який я коли-небудь пробувала. Я почала з використання його тільки взимку, але він добре працює і в літні місяці. М'яко та ефективно оновлює, зберігаючи при цьому оптимальний рівень зволоження. Я задоволена його ефективністю проти пігментації, та покращенню еластичності шкіри. Рекомендую
Відповісти
Мельник Катерина, дякуємо за відгук. Будемо чекати Вас знову)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Регенерувальний крем проти зморшок з 0,5% ретинолу Sesderma Retises Antiwrinkle Regenerative Cream Forte 0,5% 30 мл

Товар закінчується
Артикул: 1220
2 066 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Регенерувальний крем проти зморшок з 0,5% ретинолу призначений для сухої та нормальної шкіри, схильної до висипань і вже має вікові зміни — пігментні плями та зморшки. Дія крему спрямована на відновлення процесів клітинної регенерації, освітлення пігментованих ділянок та делікатне зволоження.

Активні інгредієнти

— Ретинол відлущує шкіру, прискорює оновлення епідермісу та стимулює відновлення волокон колагену та еластину. Мімічні зморшки стають менш глибокими, акне гоїться швидше і з'являється рідше.
— Вітамін C освітлює пігментацію, що з'явилася після акне, внаслідок тривалого перебування на сонці або після вагітності. Тон шкіри вирівнюється, шкіра стає світлішою і здоровішою на вигляд.
— Антарктицин відновлює гідроліпідний баланс шкіри, повертає їй здоровий вигляд, пружність та еластичність.
Рекомендуємо вам використовувати регенерувальний крем проти зморшок з 0,5% ретинолу разом з іншими засобами з лінійки Retises. Комплексне використання засобів прискорить освітлення пігментації, клітинну регенерацію шкіри та зменшить глибину мімічних зморшок.

Спосіб застосування

На чисту вологу шкіру нанесіть невелику кількість крему Antiwrinkle Regenerative Cream Forte 0,5%, рівномірно розподіліть, дайте всотатися. На місця, що потребують точкової корекції, наприклад, зону навколо очей, нанесіть крем Retises Eye Contour. Перед виходом на сонце наносите сонцезахисний крем із SPF не менше 20 — ретинол і вітамін C роблять шкіру чутливою до ультрафіолету.

Склад

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Propylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Ascorbyl Glucoside, Retinyl Propionate, Retinol, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Polymethacrylate, Glyceryl Behenate, Cyclohexasiloxane, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, C13-14 Isoparaffin, Polysorbate 20, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Laureth-7, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, O-cymen-5-ol, BHT, Helianthus Annuus Seed Oil, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, BHA, Glyceryl Oleate, Salicylic Acid, Citric Acid, Palmitoyl Oligopeptide, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Benzyl Cinnamate, Alpha-isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Limonene, Cinnamyl Alcohol.

Зроблено в Іспанії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×