Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Anna Lotan
Товар з лінійки Anna Lotan New Age Control
Альтернативна назва Отшелушивающая маска Anna Lotan New Age Control Exotique Lacto Polish 10% and 16% Active Exfoliating Mask
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Активна маска Anna Lotan New Age Control Exotique Lacto Polish 10% and 16% Active Exfoliating Mask 60 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 1510
3 978 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Активна маска з молочною кислотою відлущує відмерлі клітини верхнього шару епідермісу та прискорює його оновлення. Екстракти тропічних фруктів у складі зміцнюють судини та стимулюють синтез колагену, а олія обліпихи покращує тургор та підтягує овал обличчя. Маска бореться зі зморшками та пігментними плямами, вирівнює тон та рельєф. Підходить як для жінок, так і для чоловіків із будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти

— Молочна кислота очищує шкіру від відмерлих клітин, стимулюючи оновлення епідермісу. Вирівнює рельєф та тон шкіри, бореться з пігментними плямами будь-якого походження. Розгладжує зморшки та запобігає появі нових. Зволожує шкіру та робить її гладкою.
— Екстракти насіння гуарани, ананаса та папаї містять вітаміни A та C. Зміцнюють стінки судин та запобігають розвитку куперозу, стимулюють синтез колагену та покращують тургор тканин. Роблять шкіру м'якою та покращують колір обличчя.
— Олія обліпихи містить жирні кислоти, фітостероли та вітаміни. Прискорює регенерацію шкіри та загоєння ушкоджень, візуально підтягує овал обличчя та має антивіковий ефект.
Використовуйте Активну маску з лінійки Anna Lotan New Age Control у комплексі з Омолоджувальним денним кремом SPF 29.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від забруднень, макіяжу та надлишків себуму, використовуючи мило Purifying Liquid Soap. Нанесіть маску Exotique Lacto Polish 10% та 16% Active Exfoliating Mask тонким шаром на все обличчя, уникаючи ділянок навколо очей та губ. Тримайте на шкірі не більше 5 хвилин, потім помасажуйте та змийте теплою водою. Використовуйте один раз на тиждень або у разі потреби. Після застосування обов'язково захищайте шкіру кремом Rejuvenating Day Cream SPF 29. Маска 10% призначена для домашнього догляду, а 16% – для салонних процедур.

Склад

Aqua (Water), Lactic Acid, Polyethylene, Caprylic/Capric Triglyceride , Behenyl Alcohol, Glycerin, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate , Cetyl Alcohol, Polysorbate 60, Sodium Hydroxide, Polyisobutene, Paullinia Cupana Seed Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Oil, Xanthan Gum, Chlorophyllin-Copper Complex, Benzoic Acid, Polysorbate 20, Dehydroacetic Acid, Polyacrylate-13, Phenoxyethanol, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Sodium Phytate, Linalool, Limonene.

Об'єм 60 мл.

Зроблено в Ізраїлі.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×