5.5 - ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00
5.5 - вихідний

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд ZO Skin Health
Альтернативна назва Complexion Clearing Program ZO Комплекшн Клірін Прогрем набір для шкіри
Набір підібрали разом з моїм косметологом. Прибрав моє запалення через тижнів 2 після використання. Буду продовжувати користуватись, щоб подивитись, як працює з жирним блиском. Поки наче став менше виділятись і чорні точки посвітлішали. Поки лише гарні враження!
Відповісти
Жанетта Соловей, добрий день, дякуємо за відгук. Якщо вам знадобиться будь-яка допомога або порада з вибором засобів, звертайтесь до нас.
Відповісти
Доброго дня
Яка ціна набору та коли можна забрати у Вінниці ?
Відповісти
Ірина, добрий день. Всю інформацію надали вам в електронному листі, чекаємо вашої відповіді.
Відповісти
доброго дня! яка ціна набору?
Відповісти
Анастасія Лозицька, добрий день. Відповідь надіслали на вашу електронну пошту.
Відповісти
Програма чудова, всі продукти разом , дуже вигідно. Лікую шкіру тільки цим доглядом і дякую, що вона завжди є в Лазерхаузі.
Відповісти
Олена Сидорчук, дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим засобом. Будемо чекати Вас знову)
Відповісти
Добрий день! Яка ціна набору і через скільки часу після замовлення можна отримати цей набір? Дякую!
Відповісти
Юлія, вітаю! Інформацію надіслали на електронну адресу.
Відповісти
Ще 5 коментарів
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Набір для догляду за шкірою з акне ZO Skin Health Complexion Clearing Program

Товар закінчується
Артикул: 2531
1 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Ціна на засіб прихована згідно з вимогами офіційного постачальника. Будь ласка, звертайтеся за інформацією до наших менеджерів.


Офіційну продукцію Zein Obagi можно купити виключно за призначенням косметолога.
Запишіться зараз до спеціаліста Лазерхауз, якщо у вас ще немає рекомендаційного листа.

Набір для догляду за шкірою з акне ZO Skin Health Complexion Clearing Program складається з засобів для чищення та заспокійливості для комплексного щоденного догляду. Засоби з набору прибирають зі шкіри себум і ороговілі клітини. Прискорюють загоєння висипів, знімають подразнення та перешкоджають появі нових вогнищ акне. Набір підходить для жінок і чоловіків будь-якого віку з жирною та проблемною шкірою.

До складу набору входять:
1) Очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри схильної до акне ZO Skin Health Exfoliating Cleanser 200 мл.
2) Відлущувальний скраб для всіх типів шкіри ZO Skin Health Exfoliating Polish 65 г.
3) Серветки для догляду за жирною шкірою ZO Skin Health Complexion Renewal Pads 60 шт.
4) Сірчана маска для проблемної шкіри ZO Skin Health Sulfur Masque 85 г.

Очищувальний гель для нормальної і жирної шкіри схильної до акне очищає епідерміс від ороговілих клітин, себуму і забруднень. Бореться з чорними точками і висипаннями, надає протизапальну та загоювальну дію. Гель не ушкоджує ліпідний бар'єр шкіри, не викликає лущення та подразнення.

Активні інгредієнти

— Ефіри жожоба діють як м'який неабразивний скраб. Очищають шкіру від забруднень і ороговілих клітин, стимулюють оновлення епідермісу, роблять постакне менш помітним.
— Саліцилова кислота підсушує та загоює висипання, надає протизапальну дію. Розчиняє накопичений себум, очищає пори і перешкоджає появі нових вогнищ акне.
— Ніацинамід і токоферол доповнюють природний ліпідний бар'єр, який захищає шкіру від зневоднення та агресивних зовнішніх факторів. Також ці компоненти є антиоксидантами, вирівнюють тон шкіри та уповільнюють її старіння.

Склад

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Jojoba Esters, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Hydroxide, Cellulose, Mannitol, Caprylyl Alcohol, Niacin, Ammonium Lactate, Salicylic Acid, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Niacinamide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium PCA, Biosaccharide Gum-1, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Chromium Hydroxide Green (CI 77289).


Відлущувальний скраб для всіх типів шкіри очищає обличчя від забруднень, залишків косметики, себуму та ороговілих клітин. Стимулює оновлення епідермісу, робить пігментацію та зморшки менш помітними. До складу входять вітаміни, які вирівнюють тон шкіри та уповільнюють старіння

Активні інгредієнти

— Ультратонкі кристали магнію відлущують омертвілі клітини шкіри, дарують їй гладенькість і здоровий вигляд.
— Вітаміни A, C та E стимулюють оновлення епідермісу та синтез нових волокон колагену. Зберігають шкіру молодою та еластичною, роблять зморшки та пігментацію менш помітними.

Склад

PEG-8, Sodium Bicarbonate, Magnesium Oxide, Ethoxydiglycol, Glycerin, Butylene Glycol, Oleth-20, Trihydroxystearin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile minérale, Aqua/Water/Eau, Tocopheryl Acetate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Stearyl Glycyrrhetinate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Caprylic/Capric Triglyceride, Linoleic Acid, Phospholipids, Phenoxyethanol, Green 6 (CI 61565).


Серветки для догляду за жирною шкірою допомагають зберігати обличчя чистим та доглянутим протягом дня. Вони просочені спеціальним протизапальним розчином, який прискорює загоєння висипань, бореться з жирним блиском та зволожує шкіру.

Активні інгредієнти

— Саліцилова кислота підсушує та загоює висипання, надає протизапальну дію. Розчиняє накопичений себум, перешкоджає появі жирного блиску і нових вогнищ акне.
— Гліколева кислота очищає шкіру від забруднень, відлущує ороговілі клітини, стимулює оновлення епідермісу. Робить зморшки, пігментацію та постакне менш помітними і перешкоджає їхньомуній появі надалі.
— Сечовина усуває почервоніння, свербіж та подразнення, спричинені надмірною сухістю шкіри. Відновлює ліпідний бар'єр епідермісу і робить його більш стійким до агресивних зовнішніх факторів.
— Комплекс екстрактів: зеленого чаю, таволги, подорожника, артемізії та критмуму морського — антиоксиданти. Захищають шкіру від передчасного старіння, вирівнюють її тон та рельєф.

Склад

Aqua/Water/Eau, SD Alcohol 40-B, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Urea, Glycolic Acid, Pterocarpus Soyauxii Wood Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Hordeum Distichon/Barley Extract, Spiraea Ulmaria Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Crithmum Maritimum Extract, Butylene Glycol, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hydroxide.


Сірчана маска для проблемної шкіри прибирає з обличчя себум та забруднення, усуває подразнення та повертає шкірі здоровий вигляд. Підсушує та загоює висипання, перешкоджають появі нових вогнищ акне. Робить шкіру матовою, бореться із жирним блиском та чорними точками.

Активні інгредієнти

— Каолін і бентоніт очищають пори від забруднень і себуму, що скупчився, перешкоджають появі чорних точок і висипань. Матують шкіру, освітлюють та вирівнюють її тон.
— Гліцерин пом'якшує шкіру, зберігає її здоровою та зволоженою. Відновлює ліпідний бар'єр, захищає від зневоднення та агресивних зовнішніх факторів.
— 10% сірка знижує вироблення шкірного сала, загоює акне та перешкоджає появі нових висипів. Чинить протизапальну та антисептичну дію.

Склад

Water, Talc, Kaolin, Glycerin, Bentonite, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Ethylene Brassylate, Silica, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzyl Alcohol, Ultramarines, Sulfur (10%).

Спосіб застосування

На вологу шкіру обличчя нанесіть гель Exfoliating Cleanser, круговими масажними рухами очищайте шкіру протягом 30 секунд. Змийте залишки засобу теплою водою та нанесіть скраб Exfoliating Polish. Акуратно помасажуйте шкіру 15-30 секунд, відлущуючи ороговілі клітини епідермісу, потім змийте засіб водою. Дістаньте серветку Complexion Renewal Pads та протріть обличчя. Поверх нанесіть відповідний для вас зволожувальний крем. 1-2 рази на тиждень наносьте на шкіру маску Sulfur Masque на 15-20 хвилин. Всі засоби з набору посилюють дію один одного, тому рекомендуємо використовувати їх у комплексі, а не окремо.

Об’єм: 200 мл + 65 г + 60 шт + 85 г.

Зроблено в США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×