5.5 - ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00
5.5 - вихідний

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Зріла, Нормальна, Суха
Бренд Cosmofarma
Товар з лінійки Cosmofarma Med Planta
Альтернативна назва Фитоклеточный крем для лица MedPlanta (Phytocellular Facial Cream) MEDPLANTA PHYTOCELLULAR SHAMPOO MEDPLANTA PHYTOCELLULAR SHAMPOO MEDPLANTA PHYTOCELLULAR SHAMPOO MEDPLANTA PHYTOCELLULAR SHAMPOO ) Regulatory Shampoo
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Регенерувальний енергізувальний крем для обличчя Cosmofarma Med Planta Phytocellular Facial Cream 30 мл

Під замовлення
Артикул: 2555
731 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Регенерувальний енергізуючий крем для обличчя прискорює процес оновлення клітин. Знімає подразнення, прискорює загоєння пошкоджень, повертає обличчю свіжий і відпочилий вигляд. Уповільнює старіння, робить наявні зморшки менш помітними та перешкоджає появі нових. Відновлює гідроліпідну мантію і покращує бар'єрні властивості шкіри. Підходить для жінок і чоловіків з нормальною, сухою та комбінованою шкірою, що має перші ознаки старіння.

Активні інгредієнти

— Олія шипшини, екстракти гінкго білоба, хвоща, стовбурових клітин яблуні й алантоїн знімають подразнення, свербіж і почервоніння. Прискорюють загоєння ушкоджень, здійснюють регенерувальний і протизапальний вплив.
— Гіалуронова кислота відновлює нормальний рівень вологи у шкірі, повертає їй свіжий і відпочилий вигляд. Заповнює мімічні та статичні зморшки і робить їх менш помітними.
— Гліцини сої, олія ши, токоферол і лецитин доповнюють природний ліпідний бар'єр шкіри, що захищає від агресивних зовнішніх факторів та запобігає зневодненню. Пом'якшують і живлять шкіру, роблять її гладенькою й оксамитовою.
Також у лінійці Cosmofarma Med Planta є Регенерувальний енергізуючий шампунь, який відновлює пошкоджене волосся та повертає йому доглянутий вигляд.

Спосіб застосування

Очистіть шкіру від макіяжу, себуму та забруднень вашим щоденним засобом. Нанесіть крем Phytocellular Facial Cream рівним тонким шаром на обличчя та шию, делікатними рухами масажуйте до повного всотування. Використовуйте вранці та ввечері після вмивання.

Склад

Aqua (Water), Rosa Moschata Oil, Ethylhexyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Isononanoate, Glycine Soya Oil, Malus Domestica Fruit Cell Culture, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Equisetum Arvense Extract, Ginkgo Biloba Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Vegetable Protein, Lecithin, Allantoin, Glycerin, Parfum, Propylene Glycol, Dimethicone, Sodium Stearoyl Lactylate, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonolobus Gum, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, BHA.

Об'єм: 30 мл.

Зроблено в Італії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×