Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Cosmofarma
Альтернативна назва Лосьон для волос с экстрактом растительной плаценты (Joniline Best For Hair Lotion with Veg.placenta extracts)
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Лосьйон для волосся з екстрактом рослинної плаценти Cosmofarma JoniLine Classic Best For Hair Lotion With Vegetal Placenta Extracts 10 x 8 мл

Під замовлення
Артикул: 2566
986 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Лосьйон для волосся з екстрактом рослинної плаценти відновлює пошкоджене волосся, захищає від випадіння та прискорює ріст. Повертає волоссю здоровий об'єм і блиск, перешкоджає появі ламкості та посічених кінчиків. Підходить для всіх типів волосся, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

Активні інгредієнти

— Гідролізований соєвий білок (рослинна плацента) містить стовбурові клітини рослин. Стимулює ріст волосся та захищає його від випідання.
— Гідролізований кератин розгладжує лусочки, робить волосся гладким і блискучим. Бореться з ламкістю та посіченими кінчиками.
— Екстракти календули, липи, мальви та кропиви зміцнюють волосяні фолікули, роблять волосся міцним і здоровим. Мають протизапальну дію, надають м'якість і об'єм.
— Пантенол і екстракт листя алое зволожують шкіру голови та зневоднене волосся, перешкоджають появі сухості та подразнення.
Використовуйте Лосьйон для волосся з екстрактом рослинної плаценти у комплексі з Шампунем з плацентою та маточним молочком з лінійки Cosmofarma JoniLine Classic.

Спосіб застосування

Нанесіть вміст однієї ампули лосьйону Best For Hair Lotion With Vegetable Placenta Extracts на вологе коріння волосся та шкіру голови по проділах. Помасажуйте, щоб засіб краще всотався. Не змивайте! Для кращого ефекту перед нанесенням вимийте волосся шампунем Royal Placenta Hair Shampoo. Використовуйте 2-3 рази на тиждень.

Склад

Aqua, Propylene Glycol, Hydrolyzed Soy Protein (Vegetal Placenta), Panthenol, Tilia Vulgaris (Flower) Extract, Calendula Officinalis Extract, Malva Sylvestris Extract, Urtica Dioica Extract, Aloe Leaf Extract, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Parfum, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Benzyl Salicylate.

Об'єм: 10 * 8 мл.

Зроблено в Італії.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×