Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Чутлива
Бренд INSTYTUTUM
Альтернативна назва Triple Action Resurfacing Peel - Пілінг для обличчя потрійної дії, 100 мл
Об'єм 20 мл
Цей пілінг треба використовувати як в інструкції, тому що результат ви побачите з першого нанесення. Шкіра чиста, сяє, вона має рівний тон, стає дуже м'якою. Раніше пілінги вдома не використовувала, але цей замінить похід до косметолога.
Відповісти
Олеся, дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову на нашому сайті!)
Відповісти
Залишилася дуже задоволена результатом! Після використання шкіра стала неймовірно гладенькою і м'якою. Коли змивала сам пілінг, відчувала схожість з відчуттям після використання зволожуючої маски - моє обличчя було дуже зволожене. Щодо чорних точок, вони залишилися, але можливо після кількох використань вони почнуть очищатися.
Відповісти
Милана Кузнецова, дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим пілінгом.)
Відповісти
Пілінг чудовий, ніжно очищує, не сушить. Після використання шкіра м"яка та зволожена. Поки це найкращий засіб для моєї шкіри. Купуватиму ще.
Відповісти
Вара Оксана Анатоліївна, добрий день, дякуємо вам за відгук, раді що засіб вам сподобався. Користуйтесь із задоволенням  та чекатиму вас знову на нашому сайті.
Відповісти
Ніколи б не подумала , що пілінг може бути такий дієвий з першого використання ! Шкіра , після очистки цим засобом , просто чудова . Шкіра не тільки на обличчі , а і на руках ( після використання цього пілінгу ) одразу стає мягкою , зволоженою , якоюсь бархатною . Дуже чудовий засіб
Відповісти
Людмила Микитюк, дякуємо за зворотній зв'язок, він дуже важливий для нас. Будемо раді знову бачити вас на нашому сайті.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Пілінг для обличчя потрійної дії INSTYTUTUM Triple Action Resurfacing Peel 20 мл

Товар закінчується
Артикул: 3459-1
1 700 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Пілінг для обличчя потрійної дії Instytutum Triple-Action Resurfacing Peel забезпечує відмінний ефект відлущування та комплексний догляд за шкірою обличчя. Допомагає надати їй бархатистість та гладкість. Швидко вирівнює мікрорельєф та сприяє покращенню структури шкірного покриву, роблячи його більш сяючим та здоровим.
Оновлена формула засобу містить природний аналог ретиноїдів, який абсолютно безпечний для вагітних та годуючих груддю.

Активні інгредієнти

— Синьо-зелені водорості — аналог ретиноїдів, що допомагають уповільнити фотостаріння, розгладити шкіру та прискорити внутрішнє оновлення клітин.
— Мікрогранули бамбука, гліколева та саліцилова кислоти забезпечують пілінг: дбайливо відлущують омертвілі клітини, видаляють токсини. Надають шкіряному покриву природне сяйво, стимулюючи процеси кровообігу. Послаблюють запалення, забезпечують м'яке освітлення шкіри та стабілізують вироблення сала.
— Гіалуронова кислота допомагає уповільнити вікові зміни. Перешкоджає втраті вологи під впливом різних факторів, що викликають пересихання шкіри (сонце, низька вологість тощо).
— Папаїн має кератолітичний ефект, допомагаючи м'яко і глибоко очищати шкіру. Будучи ензимом, сприяє вирівнюванню рельєфу епідермісу та його освітленню.
— Вітамін E та провітамін B5 забезпечують регенерацію зневодненого шкірного покриву. Покращують процеси обміну, тим самим підвищуючи швидкість загоєння тканин. Відновлюють сяйво шкіри, ефективно зволожують. Стимулюють природне вироблення колагену і підвищують міцність його волокон, ніж підтримують еластичність шкіри.
— Бісаболол допомагає зменшити подразнення, зменшити лущення, заспокоїти шкіру. Робить її більш рівною, зменшує зморшки, освітлює сліди акне та пігментацію. Забезпечує глибше проходження активних компонентів усередину шкірних шарів.

Спосіб застосування

Нанести тонкий шар засобу на обличчя (виключаючи зону навколо очей), шию та область декольте та 1-3 хвилини масажувати круговими рухами. Після цього ще 5-8 хвилин потримати пілінг на обличчі маскою, потім змити теплою водою.
Для чутливої шкіри рекомендується користуватися засобом тільки як маску: нанести на шкіру і потримати 3-5 хвилин, не масажуючи.
Щоб підвищити ефективність впливу, краще використовувати пілінг 1-2 рази на тиждень, а потім наносити на шкіру свій звичайний крем або сироватку. Вдень використовуйте сонцезахисні засоби.

Склад

Aqua/water/eau, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Glycerin, Glycolic Acid, Octyldodecanol, Decyl Oleate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrogenated Palm Glycerides, Coco-cap Саlicylic Acid, Bisabolol, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Papain, Aphanizomenon Flos-aquae Extract, Algin, Citric Acid, Sclerotium Gum, Fragrance (parfum), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus ( -hexanediol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate.

Об'єм 20мл, 60 мл та 100 мл.

Зроблено у Швейцарії.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×