Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Жирна, Комбінована
Бренд Dr. Spiller
Альтернативна назва HERBAL ACTIVE COMPLEX Активний трав‘яний комплекс
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Активний трав'яний комплекс Dr. Spiller Herbal Active Complex 50 мл

Продаж лише після консультації
Артикул: 3885-1
Ціну уточнюйте
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Дізнатися ціну
Опис

Ціна на засіб прихована згідно з вимогами офіційного постачальника. Будь ласка, звертайтеся за інформацією до наших менеджерів.


Товар є частиною електронної вітрини клініки Лазерхауз Косметикс та реалізується виключно після консультації косметолога.

Емульсія з активним трав'яним комплексом зволожує, живить і загоює шкіру. Очищує пори, нормалізує вироблення себуму та відновлює пошкоджений епідерміс. Рослинні компоненти оздоровлюють мікрофлору на поверхні шкіри, скорочують кількість висипань і перешкоджають появі нових. Для жінок і чоловіків з жирною шкірою, а також шкірою, схильною до акне.

Активні інгредієнти

— Прополіс здійснює ранозагоювальний та протизапальний вплив. Він пом'якшує, надає оксамитності, сприяє відновленню еластичності та тургору шкіри;
— Ретинол пальмітат і екстракт солодки прискорюють оновлення шкіри, загоюють запалення та повертають шкірі здоровий вигляд. Освітлюють ділянки постакне, вирівнюють тон і рельєф шкіри. Загоюють наявні висипання та перешкоджають появі нових. Повертають обличчю здоровий та доглянутий вигляд.
— Саліцилова кислота відлущує та видаляє ороговілі клітини, сприяє очищенню пор і нормалізує секрецію сальних залоз. Має протизапальний і антибактеріальний ефект.
— Алое вера інтенсивно зволожує шкіру та зберігає оптимальну кількість вологи у її клітинах. Знімає запалення, почервоніння та подразнення, підтримує природні захисні функції шкіри. Прискорює процеси регенерації та оновлення шкіри, роблить її гладенькою та пружною, підвищує її еластичність шляхом стимулювання синтезу колагену. Шкіра стає м'якою, підтягнутою та пружною, поліпшується її загальний стан.
— Екстракт листя берези зволожує епідерміс, покращує еластичність шкіри, має відбілювальну дію;
— Екстракт кульбаби знімає подразнення, свербіж і зменшує вогнища запалення;
— Екстракт кінського каштана прискорює процеси оновлення клітин шкіри та покращує обмінні процеси у них, захищає шкіру від впливу вільних радикалів та інших негативних зовнішніх факторів;
— Екстракт хвоща живить шкіру, загоює запальні процеси, стимулює оновлення клітин і нормалізує секрецію сальних залоз.
— Триклозан має бактерицидний ефект, нормалізує мікрофлору на поверхні шкіри;
— Пантенол, екстракти ромашки та хмелю, алантоїн усувають почервоніння, свербіж і лущення, загоюють пошкодження шкірних покривів, стимулюють процеси регенерації та оновлення шкіри.

Спосіб застосування

Наносьте емульсію Herbal Active Complex на очищену та підготовлену шкіру вранці та ввечері. 1-2 рази на тиждень використовуйте трав'яну маску Herbal Mask with Aloe. Маска полегшує стан проблемної шкіри та загоює запалення.

Склад

Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Isohexadecane, Dicaprylyl Carbonate, Hydrogenated Polydecene, Arginine, Capryloyl Glycine, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (olive) Fruit Oil, Salicylic Acid, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Achillea Millefolium Extract, Aesculus Hippocastanum (horse Chestnut) Seed Extract, Betula Alba Leaf Extract, Chamomilla Recutita (matricaria) Flower Extract, Equisetum Arvense Leaf Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Hayflower Extract, Humulus Lupulus (hops) Extract, Taraxacum Officinale (dandelion) Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Allantoin, Xanthan Gum, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Hexylene Glycol, Panthenol, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sarcosine, Disodium Edta, Propolis Cera, Parfum (fragrance), Alpha-isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Hydroxycitronellal, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citronellol

Об'єм 50 мл, 200 мл.

Зроблено у Німеччині.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×