Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Тип шкіри Для всіх типів шкіри, Жирна, Зріла, Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Бренд Jan Marini
Альтернативна назва Marini Luminate Face Lotion MD Marini Luminate Лосьйон для освітлення шкіри MD
Яка вартість?
Відповісти
Прус Альона Віталіївна , вітаю! Інформацію стосовно ціни надіслали на електронну адресу
Відповісти
Я використовую набір продуктів Jan Marini. Лосьйон для обличчя Luminate надає моїй шкірі легкий блиск та сяйво. Коли я чую компліменти щодо своєї шкіри, я знаю, що це через лосьйон. Рекомендую)
Відповісти
Віра, дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим засобом. Будемо чекати Вас знову)
Відповісти
Купила по рекомендації косметолога. Дуже вдячна за детальну консультацію та уважний підхід до клієнта. Засіб ідеально мені підійшов та за 2 місяці використання я помітила дуже класний результат. Вже бачу, що деякі дуже темні плямки стали світлішим і загальний стан шкіри покращився. Буду користуватись далі.
Відповісти
Дарина Литвиненко, добрий день, дякуємо за відгук. Якщо вам знадобиться будь-яка допомога або порада з вибором засобів, звертайтесь до нас.
Відповісти
З цим лосьйоном шкіра наче кожен день у косметолога, фантастично. Тон рівненький, немає помітного тьмяного відтінку, рельєф хороший. Це маст хев у вашій косметичці.
Відповісти
Оксана, дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову на нашому сайті!)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Лосьон для освітлення шкіри Jan Marini Luminate Face Lotion MD 30 мл

Товар закінчується
Артикул: 4097
1 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Швидке замовлення
Опис

Ціна на засіб прихована згідно з вимогами офіційного постачальника. Будь ласка, звертайтеся за інформацією до наших менеджерів.


Продається виключно за рекомендацією спеціалістів Центрів Лазерхауз.

Лосьйон для освітлення шкіри усуває пігментацію будь-якого походження та запобігає її повторній появі, зменшує недоліки шкіри, вирівнює її тон і рельєф, скорочує кількість і глибину зморшок, стимулює синтез колагену й оновлення клітин шкіри. Уповільнює процеси в'янення. Шкіра виглядає гладенькою, здоровою та доглянутою після регулярного використання. Підходить для жінок і чоловіків із будь-яким типом шкіри, крім чутливої. Не рекомендовано застосування під час вагітності та грудного вигодовування

Активні інгредієнти

— Ретинол стимулює оновлення клітин шкіри та синтез колагену, повертає пружність і еластичність шкіри, зменшує вікові зміни та уповільнює процеси старіння, нормалізує роботу сальних залоз, усуває пігментацію, вирівнює тон і рельєф шкіри;
— Альфа-арбутин, корінь солодки, гексилрезорцин і нонапептид-1 купіруюють синтез меланіну у клітинах шкіри, запобігають появи пігментних плям і освітлюють шкіру;
— Бісаболол знімає подразнення, сухість, свербіж і почервоніння на шкірі, зволожує її та загоює пошкодження;
— Куркума, токоферол і концентрований екстракт зеленого чаю — антиоксиданти, що уповільнюють руйнування клітин і стимулюють обмін речовин, захищають шкіру від вільних радикалів та інших зовнішніх факторів.
У денний час обов'язково використовуйте Сонцезахисний крем з індексом SPF не менше 30 — ретинол підвищує фоточутливість.

Спосіб застосування

Увечері після очищення шкіри наносьте невелику кількість лосьйону Jan Marini Marini Luminate Face Lotion MD на шкіру, окрім ділянок навколо очей і губ. Для адаптації шкіри використовуйте спочатку один раз на два дні, потім поступово збільшуйте застосування до 1-2 разів на день. При виникненні сухості та/або подразнення використовуйте рідше, щоб дати більше часу шкірі для адаптації. Обов'язково проконсультуйтеся з фахівцем перед початком використання.

Склад

Water/Aqua/Eau, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, PEG-100 Stearate, Alpha-Arbutin, Dipotassium Glycyrrhizate, Epigallocatechin Gallate, Hexylresorcinol, Polymethylsilsesquioxane, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Tetrahydrodiferuloylmethane, Nonapeptide-1, Retinol, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sodium Acrylates Copolymer, lecithin, Sorbitan Stearate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Dextran, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol

Об'єм 30 мл.

Зроблено у США.

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×