Графік роботи:

Щодня: 10:00-19:00

Укр
Додайте товари до обраного
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Regenera Activa
Альтернативна назва Regenera Hair Shampoo with Kopyrrol 275 мл
Копірол компонент, який укріплює волосся, стимулює ріст волосся та значно зменшує їх випадіння. Я на собі випробувала, вже всі товари від бренду, якщо проблема випадіння серьйозна і вона не через внутрішні показники, тоді шампунь, лосьйон та вітаміни зроблять вам чудо. Гарантую, результат буде і буде він досить помітним. В мене зараз волосся, якого з народження не було. Густота, блиск і жодного випадіння.
Відповісти
Скоробач Л.В, дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим засобом. Будемо чекати Вас знову)
Відповісти
Этот шампунь - мой фаворит! Я пользуюсь им уже полгода, и мне нравится его эффект. Волосы после него стали выпадать гораздо меньше.
Відповісти
Лиза Саакян, доброго ранку! Дякуємо, що поділились своїми враженнями від використання продукту. Це дуже допоможе при виборі іншим клієнтам. Завжди раді вас бачити у нас в магазині.
Відповісти
Regenera Hair Shampoo With Kopyrrol використовувала разом із лосьйоном копіррол. Результат дуже добрий.
Відповісти
Мар'яна Гнип, вітаємо! Нас дуже тішить, що ви отримали відмінний результат після використання засобів від Regenera. Дякуємо за ваш відгук!
Відповісти
Использовала этот шампунь в комплексе с витаминами этой марки.
Волосы перестали выпадать, и общее состояние улучшилось.
Шампунь пенится не очень хорошо . Но с проблемой выпадения справляется отлично)
Единственное после нанесения шампуня я минут 7-10 ждала прежде чем смывать. Мне кажется держать 3 минуты, как везде пишут, это мало.
Відповісти
Анна Герец, добрый день. Благодарим вас за отзыв! Мы рады, что наш шампунь помог вам справиться с проблемой выпадения и улучшил общее состояние волос.

Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти з допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Безкоштовна доставка всіх замовлень по Києву та Україні від 1000 грн.!

  • самовивіз в Києві, М. Почайна, пр-т Степана Бандери, 21 з понеділка по неділю;
  • кур'єрська доставка Києвом з понеділка по суботу, 100 грн.;
  • доставка по Україні Новою Поштою, Укрпоштою.
  • готівкою кур'єру або при самовивозі. Якщо потрібен термінал, повідомте при оформленні замовлення;
  • передоплата банківською карткою;
  • накладений платіж на Новій Пошті, Укрпошті — 2% від суми замовлення, але не менше 30 грн.

Рекомендуємо робити передоплату банківською карткою, щоб не платити комісію поштовим службам.

Шампунь з копірролом Regenera Hair Shampoo With Kopyrrol 275 мл

Знятий з виробництва
Артикул: 4801
1 440 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до обраного
Опис

Шампунь з копірролом Regenera Hair Shampoo With Kopyrrol бореться з випаданням волосся, одночасно стимулюючи зростання нових. Чинить сприятливий вплив на шкіру голови, дбайливо очищає локони від забруднень. Живить цибулини волосся вітамінами, протеїнами, а також амінокислотами. Забезпечує регенерацію пофарбованих, ламких, ослаблених пасм, які в результаті набувають пружності та блиску.

Активні інгредієнти

- Копіррол сприяє зміцненню фолікулів волосся, бореться з випаданням, позитивно впливає на мікроциркуляцію. Стимулює процеси зростання локонів, пробуджуючи «сплячі» цибулини.
- Протеїни шовку забезпечують живильну і пом'якшувальну дію, зменшують лущення шкіри голови, борються з кінчиками, що січуться.
Гідролізовані протеїни пшениці ефективно впливають на пошкоджені локони, помітно послаблюючи негативний вплив різних естетичних процедур (наприклад, випрямлення або хімічної завивки) та відновлюючи їх.
- Гідролізат плаценти забезпечує клітинну регенерацію цибулин волосся. Допомагає стабілізувати метаболізм клітин, покращити їхню дихальну здатність. В результаті клітини шкірного покриву та фолікулів оновлюються, що допомагає зміцнити локони.

Спосіб застосування

Нанести акуратними масажними рухами трохи шампуню на вологе волосся та шкіру голови, потримати 3 хвилини, а потім змити теплою водою.
Щоб підвищити ефективність засобу, рекомендується використовувати його у комбінації з лосьйоном Regenera Activa Hair Lotion with Kopyrrol 5%.

Склад

Aqua/water, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Chloride, Hydrolyzed Silk, Pyrrolidinyl diaminopyrimidine oxide, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum/Fragrance, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Glycol Cetearate, Polyquaternium-10, Citric Acid, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydrolyzed Placental Protein, Magnesium Nitrat, Magnesium Chloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone.

Об'єм 275 мл.

Зроблено в Іспанії.

 

Вгору
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×