График работы:

Ежедневно: 10:00-19:00

Рус
Добавьте товары в список желаний
0
Мой заказ
Характеристики
Тип кожи Жирная, Комбинированная
Бренд Holy Land
Товар из линейки Holy Land ABR Complex
Альтернативное название Увлажняющий выравнивающий защитный дневной крем Holy Land Alpha-Beta With Retinol Day Defense Cream
Объём 50 мл
Після крему маю рівний тон, дуже гарно підсвічена шкіра. Купила другу баночку і потихеньку перехожу на бренд. Дуже рекомендую.
Ответить
Емілія, дякуємо за відгук. Будемо чекати Вас знову)
Ответить
Моя проблемна шкіра з цим кремомом і у цілому з цією лінійкою на сьомому небі від щастя. Якщо в літку користуюсь, то тільки на вечір, а зранку спф. Всі висипання пройшли вже через два тижні. Нових не було і немає, але так як шкіра в мене жирна, вона до цього дуже схильна, тому цій лінійці я не зраджую.
Ответить
Тая, дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову на нашому сайті!)
Ответить
Допоміг звузити пори і вирівняти колір обличчя. Я використовую його як денний крем. Увечері, використовую Restoring Cream з тієї ж серії, а також лосьйон-пілінг 2-3 рази на тиждень. Моє обличчя стало гладким, свіжим і сяючим. Недоліків не знайшла.
Ответить
Лідія Д., дякуємо за відгук. Ми раді, що ви задоволені цим кремом.)
Ответить
Добрый день! Интересует наличие крема в центрах по Киеву, хотела б приобрести)
Ответить
Миненко Евгения, добрый день, ответили вам в вайбере.
Ответить
Добрий день.
При використанні цього крему потрібно ще додатово наносити крем із SPF захистом? В інструкції (що знаходиться в коробочці з кремом) пише, що потрібно. На наклейці, що була на коробочці, пише, що захищає від УФО.
Тут на сайті він знаходиться в категорії сонцезахисних кремів...
Також на іншому сайті в описі пише, що крем з SPF-30, артикул 0506. У мене на коробочці також пише 0506.
Уточніть, будь ласка, щоб знати чи докупляти ще сонцезахисний крем.

І ще неприємно, що на сайті крем зі знижкою, а в салоні продали по повній ціні. Тепер в салоні нічого відразу купляти не буду(

Крему оціночку ставлю 5, від першого використання, враження дуже приємні.
Ответить
Анна, доброго дня!
Цей крем раніше був із сонцезахистом, наразі виробник змінив формулу крему і він більше не має такої властивості. Відповідно сонцезахист додатково потрібно наносити. Через те, що ці зміни нові, не всі магазини можливо встигли внести зміни в описі товарів.
Дякуємо, що вказали на неправильну категорію для даного товару, його вже перенесли у відповідний розділ.

Що стосується сонцезахисту, можу порадити Сонцезахисний крем-гель SPF 50 SesDerma Repaskin Dry Touch Facial SPF 50.

Ми інтернет-магазин Лазерхауз Косметикс продаємо товари по тих цінах, які вказані на сайті. Нажаль не можу сказати, чому ви придбали у центрі Лазерхауз з іншою ціною. Можливо, у них немає цієї акції.

Раді, що ви задоволені якістю крему. Гарного дня!
Ответить
Отзывы
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Бесплатная доставка всех заказов по Киеву и Украине от 1000 грн.!

  • самовывоз в Киеве, м. Почайна, пр-т Степана Бандеры, 21 с понедельника по воскресенье;
  • курьерская доставка по Киеву с понедельника по субботу, 100 грн.;
  • доставка по Украине Новой Почтой, Укрпочтой.
  • наличными курьеру или при самовывозе. Если нужен терминал, сообщите при оформлении заказа;
  • предоплата банковской картой;
  • наложенный платёж на Новой Почте, Укрпочте — 2% от суммы заказа, но не менее 30 грн.

Рекомендуем делать предоплату банковской картой, чтобы не платить комиссию почтовым службам.

Дневной защитный крем Holy Land ABR Complex Day Defense Cream 50 мл

В наличии
Артикул: 1674-1
2 592 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Объём
Быстрый заказ
Описание

Дневной защитный крем оказывает комплексное действие — стимулирует процесс обновления кожи, выравнивает тон кожи, уменьшает глубину морщин и борется с высыпаниями. Подойдёт для женщин и мужчин с жирной, комбинированной и проблемной кожей с возрастными изменениями.

Активные ингредиенты


— Витамин C и ретинол стимулируют процесс обновления кожи, делают морщины и пигментные пятна менее заметными. Защищают кожу от окислительного стресса, замедляют процесс старения.
— AHA-кислоты (молочная и гликолевая) и экстракты сахарного тростника, сахарного клёна, черники, лимона и апельсина отшелушивают отмерший эпидермис, выравнивают тон и рельеф кожи. Подавляют воспалительные процессы.
— Салициловая кислота очищает поры от себума, делая чёрные точки менее заметными и ускоряя заживление воспалённых участков кожи.

Чтобы получить заметный эффект, рекомендуем вам комбинировать Дневной защитный крем с Ночным восстанавливающим кремом из серии Alpha-Beta With Retinol от Holy Land.

Способ применения

Нанесите небольшое количество крема Holy Land Day Defense Cream на предварительно очищенную кожу лица и шеи, равномерно распределите массирующими движениями. Дайте впитаться. Можно использовать в качестве основы под макияж. В летнее время поверх необходимо использовать солнцезащитный крем с SPF-фактором не менее 50. 

Состав

Water (Aqua), Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Glycerin, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Glycolic Acid, Lactic Acid, Salicylic Acid, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Retinol, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, PEG-100 Stearate, Cetyl Palmitate, Titanium Dioxide, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Fragrance (Parfum), Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Phe- Noxyethanol, Iron Oxides (CI 77491/77492/77499).

Объём 50 и 250 мл.

Сделано в Израиле.

 

Наверх
Повідомимо про новинки, акції, а також будемо ділитися корисною інформацією
Ви можете обрати мову перегляду сайту, а ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє. ×